Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poliția Română se face de râs pe Facebook cu un video destinat tinerilor

Poliția Română se face de râs pe Facebook cu un video destinat tinerilor

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Cine vine cu idei de videoclipuri pentru Politia Romana are un gand bun, dar aduce alte cateva idei ciudate in ecuatie si treaba devine mai mult amuzanta decat serioasa.

Am primit azi un videoclip pe Messenger si am vazut in preview ca apartine Politiei Romane (de pe pagina de Facebook), asa ca am dat click-ul magic si am ajuns la campania "Alege cui dai accept!", pentru care va trebui sa ai rabdare vreo 10 minute pentru a trece prin tot videoclipul.

Reticent la inceput, am descoperit, totusi, ca Facebook ofera de acum si videoclipuri full HD, asa ca am dat o incercare videoclipului si am rabdat 10 minute sa aflu despre ce e vorba.

Distractiv pe alocuri, frustrant prin alte locuri, videoclipul e o idee buna implementata aiurea.

Politia Romana a uitat sa ne informeze ca videoclipul face parte dintr-o campanie a Europol si ca a fost montat de catre aceasta institutie, avand in vedere ca acelasi videoclip se gaseste pe canalul lor de YouTube in vreo 40 de variante diferite, adaptate pentru diverse limbi europene, intre care si romana.

Doar ca cei de la Europol au o viziune simplista si poate, pe alocuri, hollywoodiana cu privire la modul in care se desfasoara lucrurile. Click aici pentru toata stirea


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani