Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Milionar la Loto, executat silit de ANAF. Bărbatul riscă să rămână fără avere

Milionar la Loto, executat silit de ANAF. Bărbatul riscă să rămână fără avere

Un milionar la loterie este urmărit de ghinion. După ce a câştigat 3,8 milioane de euro, bărbatul din Iaşi este acum executat silit de Fisc şi a ajuns în ruină. Statul vrea să-i scoată la vânzare averea, pentru plata unor datorii, iar firma pe care a administrat-o a făcut parte dintr-o reţea de societaţi evazioniste.

După ce a câştigat la Loto, Mihai Cazacu a devenit afacerist, a investit în mai multe firme, însă lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul la scurt timp. Aşa se face că în ultimii ani, Cazacu a pierdut o mulţime de bani investiţi în afaceri imobiliare, a fost prins beat la volan şi chiar a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare în 2013, pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj, potrivit Libertatea.

A fost implicat într- un alt dosar după ce un interlop local l-ar fi sechestrat şi bătut, iar acum riscă să piardă şi ultimul bănuţ din cauza ANAF-ului.

Statul vrea să-i scoată la vânzare toate bunurile pe care le mai are, pentru a recupera 1.332.489 de lei. Din această sumă, peste 90% reprezintă taxe şi impozite neachitate bugetului statului. Sursa: romaniatv.net

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani