Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Microbuz care circula pe ruta Dorohoi - Constanța implicat într-un accident. Cinci pasageri au ajuns la spital – FOTO

Microbuz care circula pe ruta Dorohoi - Constanța implicat într-un accident. Cinci pasageri au ajuns la spital – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un şofer din judeţul Vrancea, care conducea un autoturism Toyota, a provocat accidentul rutier de la intersecţia DE 584 cu aleea care duce spre Staţiunea Lacu Sărat, în urma căruia un microbuz cu pasageri s-a răsturnat. Cinci persoane au ajuns la spital.

Potrivit poliţiştilor, ieri, 2 octombrie 2018, în jurul orei 13.30, un vrâncean care conducea autoturismul pe aleea principală dinspre staţiune a ajuns la intersecţia du DE 584 şi nu a respectat incicatorul „Oprire”. Şoferul a pătruns pe drumul european, fără a acorda prioritate microbuzului de transport persoane, condus de un bărbat din oraşul Roman, judeţul Neamţ. Acesta venea dinspre Vărsătura şi se îndrepta spre Albina.

În urma coliziunii dintre autoturismul Toyota şi microbuz, acesta din urmă a ricoşat în parapetul de pe şosea, apoi s-a răsturnat pe partea dreaptă. În autovehiculul care circula pe direcţia Dorohoi - Constanţa se aflau 19 persoane, cinci pasageri fiind răniţi şi ajungând la spital.

Este vorba despre o femeie de 53 de ani, din Vrancea, un bărbat de 30 de ani, din judeţul Bacău, o femeie de 61 de ani, din Constanţa, o femeie de 65 de ani, din Botoşani, şi alta de 73 de ani, din Braşov. Pasagerii au avut mare noroc, doar unul dintre aceştia, respectiv femeia din Constanţa, având nevoie de spitalizare, ea fiind deja transferată la spital în Constanţa.

Şoferii au fost testaţi cu etilotestul, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: obiectivbr.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani