Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mama tinerei violate rupe tăcerea. Declaraţia care schimbă totul. Ce s-a întâmplat, de fapt, acolo

Mama tinerei violate rupe tăcerea. Declaraţia care schimbă totul. Ce s-a întâmplat, de fapt, acolo

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a declarat, pentru adevarul.ro, că, în şedinţa de joi, 23 iulie, mama fetei violate din Vaslui a fost contactată telefonic pentru a da lămuriri cu privire la apariţia în emisiunea "La Măruţă".

CNA a amânat luarea unei hotărâri cu privire la decizia postului Pro TV de a difuza, în cadrul ediţiei din 21 iulie a emisiunii „La Măruţă“, imagini cu victima violului din Vaslui şi cu mama acesteia, ca urmare a apariţiei unor informaţii noi.

„Mama fetei a contrazis tot ce Pro TV a expus. Au fost presiuni la adresa mamei şi a tinerei, inclusiv pentru ca echipa emisiunii să intre pe domeniul lor“, a declarat Jucan, pentru adevarul.ro.

Totodată, Valentin Jucan a precizat că mama victimei le-a mărturisit membrilor CNA că echipa emisiunii i-a promis că va fi filmată cu spatele, doar zece minute, iar fiica ei nu va apărea la televizor.

„Trebuia să fie o intervenţie de cinci-zece minute, dar s-a transformat într-o emisiune de o oră şi jumătate“, a mai punctat Jucan.

Mai mult decât atât, Jucan susţine că mama fetei violate din Vaslui ar fi declarat că, în pauza publicitară, producătorul emisiunii „La Măruţă“ a făcut presiuni, prin intermediul reporterului aflat la faţa locului, pentru ca tânăra să intre în direct.

„Totuşi, cel mai grav este faptul că acordul le-a fost pus în faţă, să-l semneze, fără a li se explica despre ce este vorba. Iar acest lucru s-a întâmplat la finalul emisiunii, şi nu la început, aşa cum a afirmat Pro TV. Am văzut documentul, este un acord standard, nu un document gândit pe măsura momentului“, a mai explicat Jucan.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani