Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Informare Meteo: Ploi abundente, ninsori şi temperaturi scăzute în următoarele 24 de ore. Cum va fi în weekend

Informare Meteo: Ploi abundente, ninsori şi temperaturi scăzute în următoarele 24 de ore. Cum va fi în weekend

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

ANM a emis o nouă alertă valabilă în următoarele 24 de ore în toată ţara. Vor fi ploi, ninsori la munte şi reprize de vânt.

ANM a emis o nouă alertă valabilă timp de o zi. Conform informării, în intervalul 06 octombrie, ora 10:30 - 07 octombrie, ora 10:00, în Maramureş, Crişana, precum şi în nord-vestul Transilvaniei va ploua pe arii extinse, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 25...30 l/mp. În zona de munte vor predomina ninsorile şi în special în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali se va depune strat nou de zăpadă.  Temporar vântul va avea intensificări în nord-vestul teritoriului, dar mai ales la munte, unde vitezele la rafală vor atinge 65...70 km/h.

Meteorologii europeni avertizează: Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasă din ultimul secol

Vremea se va menţine deosebit de rece în special în regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime vor fi negative local în Transilvania şi pe arii restrânse în Moldova, nordul Olteniei şi al Munteniei, unde se va produce brumă.

Conform ANM, începând din seara zilei de vineri, 07 octombrie şi până în după-amiaza zilei de sâmbătă, 8 octombrie, ploile se vor extinde treptat şi vor cuprinde regiunile din jumătatea de sud-est a teritoriului, unde cantităţile de apă vor fi însemnate. În funcție de evoluția meteorologică, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani