Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horoscopul săptămânii: Previziuni astrale pentru perioada 29 iulie - 4 august

Horoscopul săptămânii: Previziuni astrale pentru perioada 29 iulie - 4 august

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Este o săptămână cu foarte multe lucruri de reglat. În a doua jumătate a săptămânii sunt luate în evidență talentele noastre, lucrurile pe care le putem face, ideile noi de afaceri, ocupațiile și comportamentele noi.

Berbec - Berbecii au o săptămână care începe formidabil, se pun lucrurile la punct și asta este foarte bine. Joi, vineri și sâmbătă pot face alegeri total diferite de ceea ce au făcut până acum astfel încât să își deschidă un culoar de afirmare. Este o săptămână în care berbecii sunt tentați să cheltuiască pentru propria lor pe plăcere.

Taur - Taurii au o săptămână cu aspect în zona comunicării. Au nevoie să înțeleagă în profunzime lucruri legate de trecutul lor.

Gemeni - Pentru gemeni o săptămână în care se gândesc la bani mai ales luni marți și miercuri. Pot depista oportunități și se pot poziționa mai bine din punct de vedere financiar. Au discuții cu șefii marți și miercuri. D e joi încolo trebuie să fie atenți din punct de vedere juridic.

Rac - Pentru raci o săptămână care pune accentul pe ei și puterea lor. E posibil să ia măsuri dacă nu sunt mulțumiți de felul în care sunt ascultați.

Leu - Leii au o săptămână care aduce vindecări și rezolvări privind un episod petrecut cu multă vreme în urmă. Luni, marți și miercuri au ultimele gânduri legate de acel moment.

Fecioară - Fecioarele își rezolvă o problemă sentimentală în această săptămână. Își pun în ordine o poveste din trecut, în a doua jumătate a săptămânii se regenerează și au sufletul împăcat.

Balanță - Balanțele au multe decizii de luat în săptămâna viitoare. Se repoziționează și de joi încolo balanțele se simt relaxate.

Scorpion -  Pentru scorpionii o săptămână care aduce în carieră putere și bani.

Săgetător - Săgetătorii își fac luni, marți și miercuri calcule dar nu au multe argumente. De joi încolo au aspecte foarte bune care vizează libertate de expresie.

Capricorn -  Capricornii sunt cu ochii pe partener sau pe persoana cea mai importantă pentru ei și bine fac. Joi, vineri sâmbătă sunt zile de putere recunoscută.

Vărsător - Vărsătorii muncesc luni, marți și miercuri și poate mai bine decât în trecut. Muncă în prima jumătate a săptămânii, iar joi cu luna nouă în Vărsător schimbare de imagine. 

Pești - Pentru pești o săptămână care pune accent pe un talent. Trebuie să își ia în serios talentul și să joace la mese mai mari de acum încolo.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani