Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie: Zodiile vor avea bătăi de cap din cauza contextului astral

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie: Zodiile vor avea bătăi de cap din cauza contextului astral

Săptămâna 26 februarie – 3 martie va fi plină de evenimente astrale, care pot avea un impact puternic asupra zodiilor. Cel mai important moment este conjuncția dintre Soare, Saturn și Mercur în zodia Peștilor.

Horoscop Berbec
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce Berbecilor preocupări pentru relația de cuplu, unde pot avea parte de situații și răsturnări de situație, în urma unor evenimente care apar brusc. Deși nativii simțeau că ceva nu este în ordine, au preferat să nu bage de seamă, să aștepte să se rezolve de la sine niște neînțelegeri sau tensiuni. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur vor forma o conjuncție (alăturare) în zodia Peștilor, semn că Berbecii vor înțelege niște situații, care au loc în planul sentimental, dar și al carierei. Posibil unele evenimente, care s-au întâmplat în sfera iubirii, să îi determine să-și redirecționeze energiile în muncă. Pe fondul acesta astral, spre finalul săptămânii, Venus, planeta guvernatoarea a casei relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, și este posibil să apară evenimete neașteptate și bruște în relații. Venus este și guvernatoarea casei banilor, așa că se poate destabiliza și planul financiar, dacă Berbecii acționează impulsiv. Sunt de evitat speculațiile financiare sau implicarea într-un proiect cu un prieten, care nu are experiență.

Horoscop Taur
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Taur preocupări pentru activitățile de la serviciu, unde pot avea loc evenimente sau situații bruște, neprevăzute, care să necesite o mai mare atenție din partea acestora. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, semn că Taur vor cere sfaturi de la prieteni sau vor căuta să înțeleagă sau să rezolve un context familial, relațional, dar care să fie în acord cu principiile lor de viață. Posibil unele evenimente, care au avut loc în familie sau în sfera sentimentală, pentru că se dinamizează și axa iubirii, să îi determine să își redirecționeze energiile spre un proces de învățare, perfecționare, dezvoltare personală. Pe fondul acesta astral, spre finalul săptămânii, Venus, guvernatoarea nativilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității, semn că este posibil să apară evenimente neașteptate în planul relațiilor personale sau asocierilor/profesionale. Venus este și guvernatoarea casei muncii, așa că recomandarea astrelor este să aibă grijă cum gestionează niște situații la serviciu, să nu acționeze impulsiv, pentru că-și vor strica imaginea.

Horoscop Gemeni
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru sfera sentimentală sau relația cu copiii, pentru nativii părinți. Posibil unii dintre Gemeni să caute să-și programeze o călătorie sau mai multe ieșiri la evenimente, să aibă o viață socială mai activă. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa carierei, aspirațiilor profesionale și imaginii. Această configurație îi ajută pe nativi să-și consolideze reputația, să-și concretizeze niște obiective și să înțeleagă mult mai clar ce pași trebuie să urmeze. Spre finalul săptămânii, Venus, guvernatoarea casei iubirii, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa subconștientului și introspecției, semn că este posibil ca nativii să se confrunte cu frământări interioare legate de trecutul din planul sentimental. Este posibil să apară diferențe de opinie sau mentalități diferite în raport cu partenerul sau să nu se mai regăsească într-o relație. Pe de altă parte, Gemenii ar putea să-ți schimbe unele credințe și convingeri, care trebuie reînnoite, să-și schimbe atitudinea.

Horoscop Rac
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Rac preocupări pentru familie, casă, spațiul de locuit, rezolvarea unor chestiuni administrative și financiare ale casei, privind relațiile cu familia sau organizarea unui eveniment în familie. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe sectorul principiilor, sistemului de valori, dezvoltării personale, călătoriilor, direcției în viață. Această configurație astrală aduce consolidarea unor abilități sau cunoștințe privind perfecționarea profesională, dar și găsirea unor căi de a reintra pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu și a stabili o legătură mai puternică și durabilă. Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa intereselor financiare, a transformărilor profunde și intimității. Posibil să apară evenimente neprevăzute într-un context financiar și este nevoie de discutarea și clarificarea unor aspecte, care trebuie schimbate în administrarea banilor, care vizează casa sau cheltuielile comune. În planul relațional se cere atenție în gestionarea unei crize, pentru că riscă să se adâncească niște tensiuni.

Horoscop Leu
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu mai multe deplasări, dar și discuții, întâlniri, participare la ședințe și rezolvarea unor contexte birocratice. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa intereselor financiare și această configurație îi invită pe nativi la consolidarea resurselor financiare. Nativii care doresc să acceseze un credit, sa returneze o datorie, vor găsi cele mai bune soluții și vor înțelege mai ușor ce pași trebuie să urmeze. Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, din casa relațiilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa carierei și imaginii, relațiilor cu șefii/cu persoane cu putere de decizie sau relațiile cu străinătatea. Este posibil să apară evenimente neprevăzute într-un context profesional, privind un parteneriat sau o activitate extraprofesională. În planul personal, Leii trebuie să se mobilizeze, să folosească acestă energie pentru a face o schimbare, chiar dacă nu le place să iasă din zona de confort.

Horoscop Fecioara
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru situația financiară și găsirea unor surse noi de venit. Posibil să apară și niște cheltuieli neprevăzute sau să primească un cadou sau o sumă de bani provenită dintr-un împrumut. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Evenimentele care au avut loc în ultima perioadă au avut rolul să îi învețe niște lecții, iar cei care au trecut de tensiuni sau conflicte, acum își pot consolida relația și înțeleg cum ar trebui să funcționeze, astfel încât pe viitor să evite confruntări. Pe fondul acesta astral, spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin sectorul principiilor, perfecționării și dezvoltării personale, călătoriilor și relațiilor cu străinătatea. Pot avea loc evenimente bruște și neprevăzute la serviciu sau în relațiile cu colegii, să apară diferențe de opinie sau mentalitate. Fecioarele pot să nu mai tolereze anumite situații, care nu sunt în acord cu principiile și credințele lor și au nevoie de o schimbare, de clarificări și rezolvări ale unor conflicte. Fecioarele vor realiza că este timpul să analizeze activitățile profesionale, să schimbe niște reguli sau să se reorganizeze.

Horoscop Balanță
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Balanță preocupări pentru propria persoană, pentru că Luna le va traversa semnul zodiacal. Joi și vineri pot avea loc cheltuieli neprevăzute, dar și încasări de bani. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, în sectorul activităților profesionale și sănătății și aduce multă responsabilitate în ce privesc sarcinile, discuții importante, oferte pe termen lung și începerea unor proiecte noi. Spre finalul săptămânii, Venus, guvernatoarea nativilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, creativității sau relațiilor cu copiii pentru nativii părinți. Dacă există chestiuni care au fost amânate, acum este momentul să fie discutate și chiar dacă nativii evită, contextul astral aduce situații și evenimente neprevăzute, care le vor face pe Balanțe să analizeze un context sentimental. De asemenea, nativii vor realiza că este nevoie de o schimbare.

Horoscop Scorpion
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru rezolvarea unui context profesional. Posibil să se gândească că au nevoie să facă o schimbare, să înceapă o activitate independentă. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa iubirii, aventurilor, romantismului, copiilor, creativității, distracției și valorificării unor talente. Discuția cu cineva apropiat ar putea să le aducă niște idei de cum să pună în aplicare un plan sau o strategie profesională pe termen lung, să se valorifice mai mult. De asemenea, planul sentimental este activat și Scorpionii își doresc consolidarea relației, iar acest lucru se va întâmpla dacă clarifică anumite chestiuni și comunică sincer și deschis. Pe fondul acesta astral, spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa relațiilor și aduce evenimente neprevăzute și îi obligă pe nativi să iasă din zona de confort, să rezolve o situație.

Horoscop Săgetător
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Săgetător întâlniri cu prietenii, discutarea unor proiecte comune sau primesc sfaturi de la persoane cu experiență mai multă. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit. Nativii au șanse mari să concretizeze niște obiective sau ce și-au propus legat de casă, o mutare, întemeierea unei familii. Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa muncii, semn că pot interveni tot felul de situații sau conflicte cu unii colegi sau cei cu care nativii colaborează. Pentru că este implicat Uranus, unele evenimente pot să apară neașteptat, să dea peste cap un plan, un proiect, rutina zilnică. Este nevoie de o revizuire a unor planuri profesionale, schimbarea unor reguli sau a fluxului de sarcini, dar și o abordare diferită în raport cu colegii sau colaboratorii.

Horoscop Capricorn
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru carieră, discuții cu șefii, dar și negocieri salariale. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor și a modalității în care nativii își dezvoltă sau utilizează abilitățile, dar și învățarea unor lucruri noi. Capricornii au șanse să înceapă niște cursuri, să se perfecționeze, să concretizeze un plan privind acumularea de informație într-un domeniu de interes pentru ei. Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa iubirii, aventurilor romantice, creativității, valorificării unor talente, dar și privind speculațiile financiare. Evenimente neașteptate, surprize sau răsturnări de situație pot să apară în situația financiară, cheltuieli neprevăzute, dar și ocazia să-și valorifice un talent, să facă o schimbare de direcție profesională, care să îi pună mai mult în valoare.

Horoscop Vărsător
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător ieșiri la evenimente, concerte, rezolvarea unor chestiuni birocratice, pregătirea pentru o delegație sau o călătorie, înscrierea la cursuri sau își comandă niște cărți pentru a studia un domeniu de interes pentru ei. Joi și vineri se activează casa carierei și a relațiilor cu șefii și nativii pot intra în conflicte cu superiorii din cauza unor mentalități și viziuni diferite, așa că, recomandarea astrelor este să aibă grijă cum pun problema și reacționează. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa banilor, valorilor și stimei de sine. Situația financiară se poate stabiliza, dacă nativii găsesc soluții de suplimentare sau de economisire. Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa vieții de familie, semn că pot să apară evenimente neprevăzute sau răsturnări de situație într-o chestiune locativă sau în relația cu cineva din familie. Unele aspecte trebuie discutate și clarificate și dacă Vărsătorii vor adopta o altă abordare, au șansa să rezolve un context încurcat sau tensionat.

Horoscop Pești
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru banii la comun cu partenerul, accesarea unui credit sau achitarea unei plăți de o valoare mai mare. Joi și vineri sunt două zile în care nativii pot avea unele revelații, să conștientizeze niște lucruri, să schimbe o atitudine, o abordare în raport cu partenerul sau cu cei cu care intră în contact. În partea a doua a săptămânii, Soarele, Saturn și Mercur formează un aspect strâns în zodia Pești, pe casa personalității, semn că poți concretiza anumite proiecte personale. Spre finalul săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa comunicării, negocierilor și interacționării cu ceilalți. Și-n viața de cuplu, dar și-n planul financiar ar putea să apară tensiuni cu partenerul de cuplu, evenimente neașteptate, surprize sau răsturnări de situație, care să ducă la o altfel de administrare a banilor la comun. În urma unor discuții cu partenerul, nativii își pot asuma niște decizii mai vechi, dar își vor și învăța niște lecții și decid să nu mai repete greșelile.

Stirea anterioara

Dieta cu tărâțe de grâu! Se spune că topește kilogramele la fiecare masă

Stirea Urmatoare

Fostă moară de cereale cuprinsă de un incendiu violent la Săveni

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.