Horoscopul săptămânii 16-22 mai, Leii îşi urmează inima, Scorpionii sunt ajutaţi de planete

Horoscopul săptămânii 16-22 mai, Leii îşi urmează inima, Scorpionii sunt ajutaţi de planete

O săptămână cu efecte astrale intense, de luni avem Lună plină sub patronajul Taurului şi ne gândim la bani. Toată săptămâna acţionăm intens pentru asta, cu mult entuziam, elan şi încredere, în prima parte a săptămânii. 

În a doua parte a săptămânii, ne putem bizui şi pe relaţii, avem responsabilităţi şi facem planuri mari de viaţă. Cea mai tensionată zi a săptămânii este cea de miercuri, când sentimentul de nesiguranţă poate fi mai subliniat, tocmai de aceea trebuie să fim mai atenți și să ne facem planuri mai adecvate.

Berbec
Pentru Berbeci, un început de săptămână care le aduce o reorganizare poate, luni şi marţi, o reorganizare a planurilor, o securizare mai mare a poziţiilor, la locul de muncă sau chiar şi în casă, îşi cer drepturile, luptă pentru ele şi au toate argumentele pentru a-şi sublinia dreptatea. A doua jumătate a săptămânii este foarte valoroasă, mai ales datorită relaţiilor, oamenilor pe care se pot baza. Vineri, o persoană în vârsta le poate da sfaturi foarte bune. În week-end, încărcarea bateriilor.

Taur
La Tauri, au şi ei un început de săptămână în care se gândesc la bani, îşi fac planuri, calcule financiare, pentru că nu vor să piardă, iar miercuri, cea mai tensionată zi, vizează actele ce privesc banii sau aranjamente patrimoniale, organizarea averii. E bine să se mai uite pe un contract sau să-şi cunoască drepturile foarte bine. A doua jumătate a săptămânii aduce autoritate şi putere, decizii importante întâlniri cu autorităţile, cu oficialii, au multe lucruri de rezolvat cu persoane puternice şi influente şi reuşesc dacă ştiu să argumenteze. În week-end, cu prietenii.

Gemeni
Gemenii sunt şi ei preocupaţi încă de la începutul săptămânii de relaţii, pentru că datorită relaţiilor s-ar putea să mai bage ceva bani în buzunar sau un contract mai avantajos, negocieri mai bune sau persoane care valorifică atuurile şi calităţile. Miercuri îşi cer drepturile sau au sentimentul că poate cineva nu le-a văzut capacităţile şi militează pentru ele. Atenţie şi la sănătate toată săptămâna, planetele îi sprijină şi îi ajută la descoperirea unor dificultăţi. În week-end, este posibil să aibă în continuare sarcini de rezolvat.

Rac
Pentru Raci, muncesc încă de la începutul săptămânii, au bună vigilenţă la tot ce înseamnă reguli şi lege cu impact asupra muncii lor, toţi colegii trebuie să fie foarte corecţi. Miercuri, ziua tensionată, vizează în special disputele cu o persoană mai încăpăţânată sau mai retrogradă care nu înţelege lucruri sau se corecteză mai greu. În a doua jumătăte a săptămânii sunt alături de partener sau e foarte importantă compania şi ceva călătorii pe final, foarte plăcute şi spirituale chiar.

Leu
Pentru Lei, entuziasm şi elan la început de săptămână, încredere şi au şi chef sa facă lucrurile, le vin idei, sunt originali, ţin cont doar de ei, ceea ce e bine şi îşi urmează sufletul, inima. Pentru miercuri, tensiunile pot fi legate de chestiuni administrative, se împiedică de tot felul de norme şi reguli care nu ţin pasul cu ideile lor originale. Aşa că trebuie să fie un pic mai atenţi la rigori, mai ales în instituţia în care lucrează. Atenţie şi la sănătate. În a doua jumătate a săptămânii, relaţii bune, întâlniri cu oameni care îi susţin şi odihnă, pe final de săptămână.

Fecioară
Fecioarele, în primele două zile ale săptămânii, se bazează mai ales pe cultivarea încrederii în sine, e o temă activată de mult la ele, conştienţa propriei valori şi poate discuţii cu cineva din casă prind bine. În primele zile ale săptămânii, destul de multă alergătură cu treburi pe care le au de rezolvat. Pentru miercuri, tensiunile sunt legate de nevoia de libertate, pentru că multe se simt copleşite de sarcinile lor şi nu toate ar trebuie să fie ale lor. În week-end lucrează, obţin rezultate, parcă au şi mai mult chef şi întâlniri cu o persoană acolo unde cumva le-a rămas cândva inima.

Balanţă
Pentru Balanţe, multe informaţii luni şi marţi, poate se mai uită în acte, poate răsfoiesc un manual, au nevoie să se documenteze pentru a şti foarte bine ce spun, când spun, cui spun. Îşi măsoară foarte bine cuvintele, tocmai de aceea mintea le merge bine şi pot să-şi susţină ideile sau să convingă pe cineva să-i asculte sau să-i ajute. Pentru miercuri, ziua tensionată poate aduce ceva dificultăţi în cămin sau mici probleme de sănătate, oboseală acumulată, dar se rezolvă. Pentru a doua jumătate a săptămânii, elan, entuziasm, energie foarte bună şi se descurcă, reuşesc să-şi ducă la capăt intenţiile. În week-end, atenţie la sănătate.

Scorpion
Scorpionii sunt cu gândul la bani, iar banii trebuie să vină uşor, spun planetele, deci din ceea ce ştiu şi stăpânesc foarte bine deja. Dar asta nu înseamnă să nu fie creativi şi să nu pună în valoare talentele, capacităţile şi atuurile personale, ceea ce şi fac. Miercuri, tensiuni şi dispute, legate nu atât de bani, cât de cadrul de muncă, poate respect profesional pe care îl cer. Atenţie şi la lege, reguli, pentru miercuri. În a doua jumătate a săptămânii, mobilizare foarte bună, sănătate bună şi cooperare alături de persoanele din familie. Duminică, întâlniri cu prietenii.

Săgetător
Pentru Săgetători, emoţii de tot felul, mai ales luni şi marţi, asta dacă au întâlniri importante cu persoane pe care vor să le impresioneze, să le lase o impresie bună. Au preocupări financiare miercuri, cu spaimă de pierderi de bani, să fie atenţi la investiţii sau bani pe care trebuie să-i dea şi să vadă dacă scot înapoi profit din ce-şi propun să cheltuiască. În a doua parte a săptămânii, călătorii foarte plăcute şi deconectante. Duminică, în familie.

Capricorn
Pentru Capricorni, începutul de săptămână aduce multă luare aminte la ce-şi doresc ceilalţi şi ascultă ce planuri au, cum văd viitorul, mai ales colegii sau persoanele apropiate din familie. Lucrul acesta îi ajută să se poziţioneze, să afle unde sunt eu în contextul general, am şi eu loc, putem găsi un punct comun? În acest sens, sunt emoţii mari miercuri, mai ales pe zona relaţiilor. Pentru a doua jumătate a săptămânii, bani care vin dintr-o muncă fructuoasă, idei originale, creativitate şi foarte bună adaptare la tot ce este nou. Călătorii, în week-end.

Vărsător
Pentru Vărsători, începutul de săptămână e foarte social, au public numeros sau prieteni alături de ei, oamenii îi apreciază. Sunt tensiuni miercuri, vizând sănătatea mai ales, excesele din ultima vreme sau o dezordine în viaţă. Nu au încă orarul personal foarte bine stabilit şi se gândesc la lucrul acesta, tocmai de aceea iau măsuri, astfel că a doua jumătate a săptămânii este excepţională. Vineri este o zi minunată pentru ei, sunt într-o formă foarte bună, iar în week-end lucrează sau învaţă o abilitate nouă şi le iese tot ce încearcă să facă.

Peşti
Pentru Peşti, începutul de săptămână vine cu responsabilităţi şi trebuie să dea măsura autorităţii lor, iau decizii, spun cum e mai corect să se întâmple, dau sfaturi, în tot cazul înţelepciunea lor iese la suprafaţă. Au nerv, au verb şi ştiu exact ce vor. Miercuri, tensiuni sau îşi amână nişte planuri de mică vacanţă pe care nu o pot face deocamdată. În a doua jumătate a săptămânii, se dedică şi celorlalţi, repară greşelile altora, însă în week-end au timp pentru ei.

Stirea anterioara

Modificarea făcută în buletinul românilor de pe vremea lui Ceaușescu. Ce înseamnă ultima cifră din cartea de identitate

Stirea Urmatoare

Polițiștii botoșăneni alături de copii, în „Școala siguranței Tedi”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.