Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10-16 septembrie 2018

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10-16 septembrie 2018

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 10-16 septembrie 2018, ca să fii pregătit pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec:
Este o săptămână excelentă pentru oportunități profesionale. Vei reuși să te 'vinzi' foarte bine în cadrul întâlnirilor de business la care vei participa, astfel încât acestea se vor finaliza cu noi colaborări. Succesul este de partea ta deoarece nu ai renunțat niciodată să te încrezi în reușită. Chiar și familia a fost uneori consternată de perseverența și ambiția pe care le ai.

Horoscop săptămânal Taur:
Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care îți dai singură seama că te înșeli. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură. Pentru cariera ta este important să o faci. Zilele de weekend vor fi aglomerate cu sarcini administrative. Vei avea multe lucruri de rezolvat. Nu o să ai timp pentru tine.

Horoscop săptămânal Gemeni:
Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această săptămână alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Cu toate astea, sunt destul de multe momente când parcă ești ezitantă în raport cu anumite persoane. Nu mai ai încredere în ele, acest lucru este evident.

Horoscop săptămânal Rac:
Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Nici persoanele cu care interacționezi nu se pot absolvi de vină în ceea ce privește aceste situații. În weekend este important să te odihnești. Ai nevoie de relaxare și detașare de orice contact social care te poate răscoli din punct de vedere emoțional.

Horoscop săptămânal Leu:
Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte în plan personal. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Încearcă să-i faci pe cei din jurul tău să înțeleagă ceea ce este important pentru tine, dar fă acest lucru fără a avea așteptări nerealiste.

Horoscop săptămânal Fecioară:
În zilele următoare emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Chiar și atunci când intențiile tale sunt dintre cele mai nobile, îți dai seama că nu reușești să 'accesezi' din punct de vedere emoțional anumite persoane. Acest lucru te întristează.

Horoscop săptămânal Balanță:
Saturn pulsează cu energie în viața ta. Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmite ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți doreai cu adevărat să se întâmple. Transpui în cuvine și acțiuni concrete tot ceea ce simți. Aceste zile sunt importante și pline de semnificație în ceea ce privește echilibrul tău emoțional.

Horoscop săptămânal Scorpion:
Gânduri pe care tot încerci să le neutralizezi își fac simțite vibrația chiar în acele momente în care nu te aștepți. Deși îți este dificil să dai uitării anumite trăiri intense de care ai avut parte alături de o persoană deosebită, acum știi că trebuie să privești înainte. Nu mai renunța ca altădată la propria fericire! Atunci când vine vorba de carieră, îți este destul de dificil să întorci lucrurile în favoarea ta.

Horoscop săptămânal Săgetător:
Deși starea de spirit din următoarele zile este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane de la birou te ajută să te ții departe de multe conflicte. În această perioadă din viața ta cauți doar armonie și echilibru.

Horoscop săptămânal Capricorn:
Niciodată nu vei ști cum ar fi arătat viața ta dacă deciziile luate ar fi fost altele. Acest gând îți induce o stare profundă de melancolie. Sunt multe momente în care îți dai seama că trăiești în trecut. Cu toate astea, împlinirea de care ai parte în familie și tot ceea ce ai realizat alături de alesul inimii te ajută să privești cu seninătate viața pe care o ai. De fapt, știi și tu că acesta este locul în care trebuia să ajungi.

Horoscop săptămânal Vărsător:
În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Cu toate astea, în aceste momente de cotitură, este important să îți asculți intuiția. Aceasta te poate ghida spre drumul corect.

Horoscop săptămânal Pești:
Deși întotdeauna te va critica, familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Nu vrei să mai faci compromisuri atunci când vine vorba de propriul confort. Ai renunțat de prea multe ori la lucruri sau persoane care scoteau la iveală o variantă mai bună a ta ca femeie, iar acum regreți alegerile făcute. La birou este important să îți menții neclintită implicarea pentru a nu da șanse altora de a te descalifica în fața superiorilor. Sursa: elle.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani