Horoscop Iunie 2017. Veşti bune de la astrologi: Aceste zodii vor avea o perioadă minunată, însă..

Horoscop Iunie 2017. Veşti bune de la astrologi: Aceste zodii vor avea o perioadă minunată, însă..

Iunie 2017 este o lună cu câte ceva bun pentru fiecare zodie. Venus, situată în Taur, este veselă, tonică și preferă să vadă partea frumoasă a lucrurilor. Soarele și Mercur, aflați în Gemeni, sunt ageri, curioși și dornici de înnoire și pot fi chiar performanți, deoarece sunt bine susținuți de Jupiter, Uranus și nodurile Lunii, chiar dacă uneori se mai poticnesc sau mai bat câmpii cu grație, scrie eastrolog.ro.

În iunie 2017, majoritatea planetelor se află în semne cardinale sau duble. Prin urmare, lucrurile se mișcă repede, sunt în continuă schimbare, iar cine este adaptabil și ține pasul, are de câștigat; cine nu, va fi derutat și ineficient.

Perioada nu este lipsită de pericole: ajuns în Rac, Marte pune de-o cruce cardinală de toată frumusețea, împreună cu Jupiter din Balanță, Uranus din Berbec și Pluto din Capricorn. Configurația este stimulantă și provocatoare, dar dinamica acțiunilor poate deveni excesivă, iar pericolul de violență, conflicte, accidente, cataclisme, bulversări și turbulențe de toate felurile crește dramatic.

Pe de altă parte, Soarele și Mercur, situați în Gemeni, formează în primele două decade din iunie 2017 un careu mutabil cu Saturn din Săgetător și cu Neptun din Pești, cu efecte insidioase, toxice, debusolante și cu risc de decizii greșite.

Singura planetă aflată într-un semn fix este Venus (în Taur). Este mare lucru că Venus e stabilă și cu picioarele pe pământ, fiindcă Venus este responsabilă cu dragostea, cu cooperarea și cu bucuria de a trăi. Iar dacă le avem pe astea, trecem mult mai ușor peste greutăți.

Berbec
Prima săptămână din luna iunie 2017 stă sub semnul conjuncției Venus-Uranus, care se produce chiar în Berbec. Această conjuncție poate să-ți aducă o surpriză, o răsturnare de situație sau o înnoire. Perioada ar putea corespunde cu intrarea sau ieșirea bruscă a cuiva în/din viața ta.

Pe 6 iunie 2017 Venus (care nu este doar planeta dragostei, ci și stăpâna casei relațiilor Berbecului), intră în casa banilor Berbecului. Prin urmare, romantismul se diminuează, preocupările practice sau financiare ale cuplului primează, iar alegerile sentimentale ar putea fi influențate de factori materiali.

Pe de altă parte, luna iunie îți ușurează comunicarea și îți aduce o atracție pentru persoanele cu care rezonezi mental, cu care împărtășești aceleași opinii sau preocupări.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe iunie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă).

O veste bună: luna iunie 2017 este favorabilă Berbecilor în plan financiar. Cresc câștigurile și apar cadouri sau alte avantaje materiale.

Cariera, prestigiul sau poziția ta sunt confruntate cu provocări legate de comunicare, negocieri, interviuri, călătorii, examene sau muncă intelectuală. Ca idee generală, în fața acestora te descurci mult mai bine în echipă sau beneficiind de ajutorul unor aliați. Oricum, iunie 2017 este de bun augur pentru colaborările profesionale.

Locuința, imobilele și proprietățile (inclusiv mașina) îți suscită un viu interes și provoacă un mare consum de energie. Poate că te muți, repari, renovezi.

Încurcăturile cu proprietarii sau chiriașii nu sunt excluse – și nici bătăile de cap legate de părinți.

Taur
Pe 6 iunie 2017 Venus, planeta dragostei și a cuplului, intră în zodia Taurului, unde va sta până pe 5 iulie. Este una dintre cele mai plăcute perioade din 2017 și, probabil, cea mai fericită în plan sentimental.

Venus îți sporește senzualitatea și puterea de seducție, îți aduce bună înțelegere și crește frecvența circumstanțelor cu potențial amoros. Cu alte cuvinte, dacă ai o relație bună, va merge și mai bine, iar dacă nu ai, poți intra într-o nouă relație fără mare efort.

Pe de altă parte, Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, pune accentul pe comunicare și îți îndreaptă preferințele către persoane cu un mod similar de a gândi.

Corespondența sau drumurile ar putea avea în această perioadă o însemnătate specială pentru viața sentimentală a Taurilor.

Munca și responsabilitățile sunt pentru Tauri o constantă a lunii iunie 2017. Din fericire, lucrezi cu plăcere și te achiți de numeroasele sarcini fără a face eforturi deosebite. Încă nu te bucuri de recunoașterea pe care ai merita-o, dar eforturile tale sunt contabilizate undeva, iar într-un viitor nu prea îndepărtat vor fi apreciate la justa lor valoare.

Luna iunie are o miză financiară importantă. Axa formată de casele financiare ale Taurului este activată de Soare, Mercur și Saturn. Te mobilizezi pentru afaceri și tranzacții, pentru sporirea veniturilor sau pentru rezolvarea unor probleme.

Gemeni
Cu Soarele și Mercur situați în Gemeni, în iunie 2017 te simți superb în pielea ta. Ai dezinvoltură, radiezi energie și atragi atenția imediat, oriunde te-ai duce. Ceilalți se simt atrași de tine ca fluturii de lampă.

Fiindcă Soarele și Mercur formează un aspect favorabil cu Jupiter, stăpânul casei cuplului Gemenilor (care, apropo, se află chiar în casa erotismului Gemenilor), ofertele amoroase curg, iar soarta potrivește lucrurile în așa fel încât să nimerești frecvent în conjuncturi sentimentale propice. Trebuie doar să vrei.

Venus, planeta iubirii, rămâne însă în umbră: reticentă, misterioasă, discretă – ca și când ar prefera legăturile secrete în locul celor la lumina zilei, sau ca și când ar avea o nemulțumire bine disimulată.

Iunie 2017 este excelent pentru cariera Gemenilor.

În Gemeni se află Soarele, cel ce-ți dă forță, autoritate, prestigiu și capacitatea de a te remarca, de a culege laude și distincții. Tot în Gemeni se află și Mercur, stăpânul Gemenilor, care-ți conferă pricepere, îndemânare, o excelentă judecată și șansă în acțiunile întreprinse.

Șansa Gemenilor este amplificată de trigonul pe care Jupiter, Marele Benefic, îl face cu Soarele și cu Mercur. Este rost de avansare, de realizări și progres.

Rac
Cu Marte în Rac, în iunie 2017 dorințele îți sunt mai fierbinți, instinctele mai puternice, iar impulsul de a cuceri, mai manifest. Ai atracții instantanee, nevoi afective urgente și emoții pătimașe. Nu eziți să faci primul pas, iar dacă crezi că este util atingerii scopurilor, poți să iei decizii rapide sau să întreprinzi cele mai nebunești demersuri.

Venus, planeta dragostei, se află într-o casă bună, care promite șansă, și face un aspect armonios cu Pluto, aflat în casa cuplului Racului.

Pronosticul lunii iunie 2017 ar fi bun în linii mari, dar poziția lui Saturn, stăpânul casei cuplului Racului, aduce unele limitări sau impune anumite responsabilități. În plus, Marte, dacă nu este bine strunit, te poate pune în situații riscante sau conflictuale.

Iunie 2017 este pentru Raci luna inițiativei și acțiunii în plan profeional.

Aflat în Rac, impetuosul Marte (care este și stăpânul casei carierei Racului) îți trezește ambiția și spiritul întreprinzător, te îmboldește să preiei controlul, să pui lucrurile la punct și să demarezi operațiunile necesare pentru îndeplinirea obiectivelor. Iar obiectivele sunt destul de îndrăznețe, fiindcă ești foarte competitiv(ă) și simți că ai ceva de spus lumii.

Fiindcă în casa muncii Racului se află deja de ceva vreme cumpănitul Saturn, este posibil ca Marte să te ajute să pui în aplicare proiecte la care te gândești de ceva timp dar pentru care nu ai avut energia sau curajul necesare.

Leu
În primele două decade din iunie 2017 stăpânul Leului, Soarele, este în opoziție cu stăpânul casei cuplului Leului, Saturn. Din această cauză, viața relațională a Leilor ar putea să fie presărată cu contradicții, neconcordanțe, piedici sau întârzieri, ori să ai senzația că celălalt nu te înțelege, că are o atitudine mai distantă ș.a.m.d. Pe de altă parte, și tu ridici ștacheta cam sus.

Cu Venus în tranzit prin zona culminantă a horoscopului tău solar, ai tendința de a aprecia la persoanele care te atrag îndeosebi statutul social sau performanțele profesionale și mai puțin alte calități, care nu contribuie la o prea mare vizibilitate.

Din fericire, stăpânul casei cuplului Leului este destul de bine poziționat, așa că inconvenientele sunt pasagere.

Iunie 2017 este o lună bună pentru cariera profesională a Leilor. Venus se află în casa carierei Leului, netezindu-ți drumul către reușită, care pare să vină în special prin șansă, relații sau farmec personal, dar se poate datora, la fel de bine, talentelor tale sau pasiunii pe care o pui în ceea ce faci.

Soarele, stăpânul Leului, străbate o casă norocoasă, legată de popularitate, public, protectori sau susținători, dar și de activitățile de grup sau de organizație. Din când în când, se poate să mai dai piept și cu unele blocaje sau adversități, dar acestea pot fi învinse cu răbdare și perseverență.

Fecioară
În iunie 2017 viața de cuplu a Fecioarelor curge cam în aceeași direcție ca în ultimele luni. Este destul de stabilă, fondată mai ales pe considerente practice, cu un interes mai marcat pentru bani, afaceri, locuință, sedii de firmă sau alte locații și proprietăți.

Totuși, în această perioadă se mai disting câteva particularități. Mai întâi, partenerul/partenera te poate susține în obținerea unei realizări profesionale ori sociale – sau invers, o astfel de realizare poate avea efecte pozitive asupra relației.

Apoi, căsnicia sau legăturile deja consolidate merg mult mai bine decât aventurile și poveștile noi de amor, care pot fi marcate de necazuri și complicații.

În fine, bărbații Fecioară sunt avantajați: masculinitatea lor este evidențiată.

Fiindcă Soarele și Mercur (stăpânul Fecioarei) se află în casa carierei Fecioarei, primele două decade din iunie 2017 sunt excelente pentru succes, prestigiu și evidențiere.

Opoziția pe care Soarele și Mercur o formează cu Saturn poate îngreuna puțin lucrurile pe la mijlocul lunii, dar amplasarea extrem de puternică a stăpânului casei carierei Fecioarei și susținerea de care se bucură din partea lui Jupiter, a lui Uranus și a nodurilor lunare, îți garantează reușita.

Veștile sunt bune pentru Fecioare și în privința banilor. Conjuncția Venus-Uranus aduce un câștig sau un avantaj-surpriză în prima săptămână din iunie 2017, iar bunele aspecte dintre casa carierei si casa banilor Fecioarei, precum și poziționarea armonioasă a lui Venus, stăpâna casei banilor Fecioarei, anunță o perioadă prosperă.

Balanţă
În iunie 2017 cariera și banii ocupă un loc atât de important în preocupările tale încât îți rămâne puțin timp pentru a te gândi mai adânc la ale amorului.

În viața de cuplu a Balanțelor, subiectele de discuție se învârt în jurul banilor și al carierei, iar eforturile comune au motivații de acest gen. Tu și perechea vizați un progres social sau profesional, partenerul/partenera s-ar putea să te susțină în atingerea unor țeluri în carieră sau s-ar putea să aibă chiar el/ea niște realizări deosebite etc.

Dacă trăiești o poveste de dragoste pasională sau incipientă, în iunie este de așteptat să treci printr-un blocaj de comunicare sau printr-un alt moment de cumpănă, care-ți provoacă îngrijorare. Din fericire, neplăcerile nu sunt de durată.

Cu Marte în casa carierei Balanței, iunie 2017 este o lună foarte competitivă. Ai ambiții mari, dorești să te impui, lupți cu îndârjire pentru a-ti atinge obiectivele. Te bazezi doar pe forțele tale și vrei să-ți demonstrezi valoarea și să-ți exerciți aptitudinile de lider.

Amplasarea lui Marte în casa carierei Balanței poate să-ți aducă victorii importante, dar este și un indiciu de insubordonare, iar prin asta îți poate crea probleme cu șefii sau cu autoritățile.

Scorpion
Iunie 2017 promite Scorpionilor noroc în dragoste.

Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionului, intră pe 6 iunie chiar în casa cuplului, unde rămâne până pe 5 iulie 2017. Sub această influență, ai multă afecțiune de dăruit și atragi, la rându-ți, multă afecțiune.

Relațiile intime devin mai vesele și mai armonioase, îți crește capacitatea de a vedea calitățile celuilalt și de a te bucura din plin de compania sa. Iar dacă ești single, ai putea avea șansa de a întâlni pe cineva care să-ți placă. Ofertele nu lipsesc.

Peste toate, iunie 2017 are o mare încărcătură erotică: între Neptun (aflat în casa sexului Scorpionului), Marte (planeta dorinței) și Soarele natal al Scorpionilor, se formează o configurație purtătoare de emoție și senzualitate.

Munca în echipă, contractele, parteneriatele de afaceri și relațiile cu clienții sunt avantajate în luna iunie 2017, grație tranzitului lui Venus prin sectorul aferent. Șansa este de parte ta în competiții, rivalități sau litigii.

Zona studiilor, a călătoriilor și a activităților cultural-spirituale este intens dinamizată de Marte, care îi insuflă energie și inițiativă.

Săgetător
În primele două decade din iunie 2017 relațiile devin pentru Săgetători focarul de interes: în casa relațiilor Săgetătorului se află Soarele și stăpânul casei, Mercur. Omul drag îți polarizează toată atenția, existența ta învârtindu-se în jurul său, iar viața de cuplu surclasează toate celelalte sfere de interes.

Venus, planeta dragostei, se află în casa responsabilităților Săgetătorului, așa că există o legătură între muncă/obligații și sentimente, cel mai probabil într-un sens bun: poate că lucrezi la ceva plăcut împreună cu perechea, sau poate că ai o poveste de dragoste cu cineva din sfera profesională.

Situat în casa a opta solară, Marte, stăpânul casei erotismului Săgetătorului, ți-ar putea reactiva niște obsesii sau te-ar putea incita să încalci niște tabuuri.

Soarele și stăpânul casei carierei Săgetătorului se află în casa a șaptea solară, așa că succesul profesional depinde în iunie 2017 mai mult ca oricând de munca în echipă, de relații și de felul în care interacționezi cu cei din jur.

Acum pot să apară noi alianțe sau propuneri de parteneriat, noi contracte, noi clienți. Tot acum poți fi, însă, implicat(ă) și într-o competiție sau într-un litigiu, din fericire cu șanse mari de victorie.

Plasată în casa a șasea a Săgetătorului, Venus îți face munca mai pasionantă, atmosfera de lucru mai agreabilă și îți încurajează creativitatea și afirmarea talentelor.

Axa caselor financiare ale Săgetătorului este intens energizată de Marte și de Pluto, planete cu mare potențial de câștig, dar care pot aduce la fel de bine pagube și tensiuni.

Capricorn
Iunie 2017 este pentru Capricorni o lună inundată de senzualitate și sentimente arzătoare.

Venus, planeta iubirii, se află în casa erotismului Capricornului – combinația ideală pentru aventuri romantice și savurarea plăcerilor carnale. Prezența lui Venus în casa erotismului îți aduce sex-appeal și noroc în dragoste, deci poți profita de această lună pentru a începe o nouă relație sau pentru a o îmbunătăți pe cea existentă.

În casa cuplului Săgetătorului se află Marte, cel plin de energie și dorințe fierbinți, ceea ce poate genera atracții bruște și curajul de a face primul pas sau de a porni campania unei noi cuceriri. Pe de altă parte, Marte este cam pripit, nerăbdător și abrupt, iar dacă nu îi temperezi puțin pornirile, s-ar putea ca avântul lui să sperie "vânatul" sau să genereze ciocniri pline de scântei.

Luna iunie 2017 îi avantajează pe Capricorni și în plan profesional.

Aspectele armonioase pe care le fac Soarele și Mercur, aflați în casa muncii Capricornului, cu Jupiter, Marele Benefic, aflat în casa carierei Capricornului, promit succes, realizări, recunoașterea meritelor și împlinirea speranțelor. Asta, cu atât mai mult cu cât Venus, stăpâna casei carierei, este puternică, neincomodată de alte planete și se află într-o casă plină de șansă.

În ciuda unor mici piedici sau întârzieri, luna iunie 2017 este eficientă și productivă. Este o perioadă favorabilă etalării talentelor și pasiunilor profesionale, campaniilor de lansare sau de promovare a propriilor produse.

Vărsător
Prezența lui Marte în casa a cincea a Vărsătorului îți răscolește toți hormonii în primele zile din iunie 2017. Dar chiar și după plecarea lui Marte, această casă, a dragostei și a erotismului, continuă să fie foarte activă, grație prezenței Soarelui și a stăpânului ei, Mercur.

Dacă mai punem la socoteală și faptul că Soarele, la rândul său, stăpânește casa relațiilor Vărsătorului, putem schița tabloul unei luni încărcate de romantism și presărate cu nopți pline de pasiune arzătoare.

Perioada este incitantă, deoarece creează circumstanțe ce favorizează apariția iubirii și fiindcă încurajează explorarea sexualității, în toate nuanțele ei aducătoare de bucurie trupească.

Sub aspect prozaic, configurația astrală a lunii iunie stimulează preocuparea pentru copii și statutul de părinte.

Pe 4 iunie 2017 Marte intră în casa muncii Vărsătorului. Marte nu este doar planeta acțiunii, ci este însuși stăpânul casei cu pricina. Prin urmare, configurația te înzestrează cu multă putere de muncă, te face mai dinamic(ă) și mai eficientă(ă).

Prezența lui Marte în casa muncii îți aduce un volum mare de lucru, situații urgente sau momente de criză, în care trebuie să ai curaj și viteză de reacție, dar te ajută să rezolvi restanțele și să îndeplinești cam tot ceea ce ți-ai propus.

Peşti
Cu Marte în casa erotismului Peștilor, în iunie 2017 energia ta sexuală atinge cote înalte, iar sentimentele tale sunt pline de un romantism arzător și... foarte întreprinzător.

Răspunzi rapid la provocări, îți place să provoci, iar uneori te joci cu focul. Este suficient să-ți vină o idee, că o și pui în practică, indiferent cât de nebunească ar fi. Totul, doar pentru a-ți astâmpăra setea de dragoste.

Aflată în casa a treia a Peștilor, Venus, planeta iubirii, îți pune miere în vorbe, te predispune la confesiuni, declarații și răvașe de amor și te îndeamnă la întâlniri, plimbări și scurte drumuri întreprinse în scop romantic.

Cuplurile rodate, cu state vechi, se interesează de cămin, pe care vor să-l facă mai primitor, mai frumos, mai confortabil.

În iunie 2017 ți-ai dori mai degrabă să te distrezi sau să te ocupi de casă și de familie, decât să muncești. De altfel, locuința și proprietățile (case, apartamente, sedii de firmă, dependințe, terenuri agricole, grădini etc.) își fac loc în preocupările tale mai mult decât altă dată și pot interferea cu interesele profesionale: se confundă cu ele sau le blochează.

Perioada este însă bună pentru a pune țara la cale, adică pentru întrevederi, negocieri, planuri și proiecte.

Ocupațiile intelectuale, cele legate de calcule, desen sau îndemânare sunt avantajate. La fel și activitățile creativ-artistice, mai ales dacă implică exprimarea în forță a unor emoții.

Financiar, în luna iunie există o oarecare presiune, iar risipa și riscul trebuie reduse pe cât posibil. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Legătura incredibilă dintre iaurt și creșterea părului. Nu te-ai fi gândit niciodată!

Stirea Urmatoare

ATENȚIE! Unul din patru incendii este declanșat de instalaţiile electrice defecte sau improvizate

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.