Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Doliu în lumea artistică! O tânără scriitoare din Iași s-a spânzurat! Apropiații sunt în stare de ȘOC!

Doliu în lumea artistică! O tânără scriitoare din Iași s-a spânzurat! Apropiații sunt în stare de ȘOC!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Doliu în lumea artistică! Helena Corogodă, o tânără scriitoare s-a omorât, vineri, spânzurându-se cu o eșarfă de calorifer.

Iubitul acesteia, Paul Mihalache, a sunat la 112, în jurul orei 12.15 şi a anunţat că femeia nu poate fi găsită la telefon, după ce în seara precedentă, ei au avut ceva discuţii.

Un echipaj ISU s-a deplasat imediat la adresa unde Helena stătea cu chirie. Tânăra scriitoare a fost găsită spânzurată cu o eşarfă de ţeava de gaz în bucătăria apartamentului, potrivit ziruldeiasi.ro.

În cauză, oamenii legii au deschis un dosar de moarte suspectă, deşi, au menţionat că nu au dubii în privinţa sinuciderii ei.

Helena Corogodă s-a născut în anul 1987, în judeţul Suceava, la Rădăuţi, şi absolvise Facultatea de Filosofie din Iaşi. În prezent, aceasta era studentă la master, la Facultatea de Litere, în anul 2, şi primea şi bursă. În anul 2012, ea a câştigat un premiu literar cu o povestire intitulată „Cer deasupra Ligiei”. De asemenea, ea era invitată deseori la lecturi publice, printre care şi la Clubul de Lectură al Institutului Blecher, sau scria proză scurtă în revista Cultura, aparţinând Fundaţiei Culturale Române. Sursa: b1.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani