Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Declaraţiile incredibile ale avocatului unuia dintre violatorii din Vaslui: „Există martori. Fata a consimţit tot”

Declaraţiile incredibile ale avocatului unuia dintre violatorii din Vaslui: „Există martori. Fata a consimţit tot”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Bogdan Luca, avocatul lui Silviu Burada, unul dintre violatorii din Vaslui, a vorbit pentru prima dată despre acest caz controversat, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Avocatul lui Silviu Burada, tânărul care şi-a chemat încă şase prieteni, pentru a o viola pe fata din Vaslui, în luna noiembrie a anului trecut, a vorbit despre acest dosar la Antena Stars.

Acesta susţine că tânăra Raluca M. şi-a dat acordul pentru a întreţine relaţii sexuale cu cei şapte tineri care sunt acuzaţi de viol.

„Nu ştiu ce verdict va da instanţa. Silviu Burada este o persoană care trebuie să îşi dovedească nevinovăţia, iar până când instanţa va da verdictul, ei sunt consideraţi nevinovaţi. Chiar şi cei trei care au recunoscut sunt consideraţi nevinovaţi. Cel care îşi susţine nevinovăţia este Silviu Burada, clientul meu, iar eu, ca avocat, sunt alături de el. Cei şapte violatori din Vaslui: Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrica (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) si Boicu Ionut Bogdan (21 ani). Fără a lovi în victimă, pentru că nu e corect profesional, trebuie să aveţi în vedere declaraţiile ei contradictorii. Apoi, procesul de cercetare la faţa locului, precizează găsirea unor obiecte la faţa locului, declaraţiile martorilor şi ale părinţilor domnişoarei. Sunt martori propuşi de Parchet, nişte vecini care ar fi văzut maşina unuia dintre inculpaţi în care s-ar fi petrecut violul. Vecinii spun că nu au văzut decât câteva persoane în jurul maşinii. Parchetul trebuie să demonstreze că a existat o presiune psihică asupra victimei să cedeze", a declarat avocatul lui Silviu Burada, pentru Antena Stars.

Apărătorul lui Silviu Burada susţine că fata şi-a dat acordul pentru a întreţine relaţii sexuale cu toţi cei 7 tineri. Bogdan Luca spune că ea s-a urcat în maşina clientului ei de bunăvoie şi că ştie ce urmează să se întâmple, respectiv că urmează să facă sex cu şapte bărbaţi.

„Domnişoara a fost contactată de clientul meu in ziua respectivă, a fost asteptată cu masina, unde a venit de bunăvoie, s-au deplasat spre Văleni şi, dintr-o conversaţie avută de ea în maşină la telefon, a rezultat că ea şi-a dat acordul. Nu există niciun apel al fetei către un coleg, în care cere ajutor. A sunat la o colegă şi a rugat-o să o primească la ea, în condiţiile în care se făcuse târziu şi nu voia să se ducă acasă, la părinţii ei. În dosar nu există probă potrivit căreia părinţii au sunat-o de 60 de ori", a mai spus avocatul lui Silviu Burada, unul dintre violatori şi cel considerat principalul vinovat în acest caz, fiind cel care şi-a chemat şi alţi prieteni la viol. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani