Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A murit, la doar 33 de ani. Era considerat cel mai strălucit din generaţia lui

A murit, la doar 33 de ani. Era considerat cel mai strălucit din generaţia lui

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Baritonul Florin Dumitru Petre, unul dintre cei mai îndrăgiţi tineri artişti de pe scena Teatrului Muzical "Nae Leonard" Galaţi, a încetat din viaţă sâmbătă, 25 iulie, după o luptă de câţiva ani cu o teribilă boală. La doar 33 de ani, Florin Petre ajunsese deja la o carieră artistică şi pedagogică de excepţie.

A fost considerat un talent de excepţie.

O spun toţi cei care l-au cunoscut, ca simpli spectatori, ca admiratori, ca prieteni. O spun şi specialiştii muzicii de aici, din spaţiul românesc, dar şi din toate colţurile lumii. Artistul gălăţean Florin Petre s-a stins din viaţă sâmbătă, 25 iulie 2015, la Bucureşti, din cauza unei boli cumplite, care l-a măcinat puţin câte puţin. A luptat cu leucemia demn. Nu s-a plâns. Şi-a construit o carieră extraordinară, cu perseverenţa celui care ştie că are o misiune importantă pe pământ şi trebuie să o ducă până la capăt.

Colegii şi prietenii spun despre Florin Petre că a fost un luptător şi un om cu demnitate, precum şi un prieten devotat. Fără el, scena gălăţeană va fi cu siguranţă mult mai săracă. Florin Petre va fi înmormântat joi, 30 iulie 2015, la cimitirul Bellu din Bucureşti. Citeste mai mult: adev.ro

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani