Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Comunicat din partea Mars România pe tema retragerii preventive a produselor

Comunicat din partea Mars România pe tema retragerii preventive a produselor

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Mars România retrage preventiv de pe piață câteva loturi de produse fabricate în Olanda (Veghel).

Mars România retrage câteva loturi de ciocolată din magazine, ca măsură de prevenție după ce o mică bucată de plastic a fost identificată în unul dintre aceste produse vândute în Germania.

În România, deși nu a fost înregistrată nicio reclamație de acest fel din partea consumatorilor, compania Mars a decis în mod voluntar și preventiv să retragă loturile de produse fabricate în Olanda, cu următoarele date de identificare:

Consumatorii care au un astfel de produs sunt rugați să nu îl consume și să contacteze Mars România, trimițând un e-mail la adresa sau sunând în intervalul 9.00-17.00 la numărul de telefon: 021 407 71 52.

Acesta este un incident izolat și numai produsele cu caracteristicile de mai sus, fabricate în Olanda, fac obiectul retragerii de pe piaţă.

Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziție și sigure pentru consum în toate magazinele din România.

Mars România tratează cu maximă seriozitate calitatea și siguranța alimentelor, și-a asumat în mod voluntar și preventiv decizia de retragere a loturilor de produse menționate și cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente. Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani