Atenţie! Brânza fără lapte a invadat piaţa românească

Atenţie! Brânza fără lapte a invadat piaţa românească

Românii consumă fără să ştie lactate fără lapte, dar care sunt fabricate cu uleiuri care conţin grăsimi esterificate. Acestea reprezinta un factor de risc pentru consumatori, deoarece le afectează sănătatea. Acizii graşi pot duce la apariţia bolilor cardiovasculare şi a unor forme de cancer.

Presedintele Federatiei Crescatorilor de Bovine din Romania, Claudiu Francu, atentioneaza asupra faptului ca romanii cumpara produsele ca fiind branzeturi, dar acestea nu contin lapte. Aceste „branzeturi" s-au raspandit foarte mult, au ajuns chiar si in marile magazine.

Uleiurile de palmier si cele de soia au luat locul laptelui. Uleiul de palmier hidrogenat, consumat in mod frecvent produce cancer, scrie voceavâlcii.ro.

Pretul mic atrage consumatorii. Acestia prefera sa cumpere branzeturi de provenienta incerta care au preturi de 10 lei si chiar mai putin. Acel produs, contine orice in compozitie, dar nu lapte!

Astfel, oamenii sunt imbolnaviti pe banii lor. Platesc branza si mananca orice altceva.

Stirea anterioara

Ce trebuie să faci după ce iei antibiotice

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.