Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cea mai pură apă de pe planetă se află în România. Unde găsești „apa vie”

Cea mai pură apă de pe planetă se află în România. Unde găsești „apa vie”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Studiile arată că cea mai pură apă din lume se găsește la Cascada 7 izvoare din Munţii Bucegi, potrivit One.ro. Apa-vie despre care localnicii vorbesc ar avea puterea să vindece orice boală.

Una dintre cele mai mistice zone ale României se află în Munţii Bucegi. Legende despre peşteri miraculoase, poteci care te teleportează în alte lumi, stânci cu puteri paranormale... poveşti care se pierd în negura timpului şi pe care localnicii le atribuie dacilor.

Apa-vie este una dintre poveştile locului, un lichid cu proprietăţi de necontestat, care vindecă orice rană, orice boală. Dincolo de legendă, există şi adevăr: în munţii Bucegi se află cascada cu cea mai pură apă din lume!

Apa-vie despre care localnicii vorbesc ar avea puterea să vindece orice boală. Din munte răsar şapte izvoare. Legenda spune că de acolo a băut Zalmoxe prima oară apă, iar locul a devenit sfânt pentru preoţii daci.

Unde se găseştre apa-vie? Potrivit www.turismland.ro, Cascada 7 izvoare din Munţii Bucegi ascunde mai mult decât o legendă. Se pare că oamenii de ştiinţă au confirmat natura miraculoasă a apei de aici. Studiile arată că este cea mai pură nu doar din România, ci din întreaga lume.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani