Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ce spune numărul destinului tău despre tine. Previziuni pentru a doua jumătate a anului

Ce spune numărul destinului tău despre tine. Previziuni pentru a doua jumătate a anului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Fiecare dintre noi avem un numar al destinului care se calculeaza in functie de data nasterii. Trebuie doar sa aduni cifrele care compun ziua, luna, anul nasterii tale. Daca numarul obtinut este unul compus aduna cifrele din componenta lui pana obtii un rezultat cuprins intre 1 si 9.

NUMARUL DESTINULUI 1
Cei care au numarul destinului 1 sunt persoane foarte originale, creative si ambitioase. Isi propun sa duca la bun sfarsit orice plan si de cele mai multe ori chiar reusesc, conform yve.ro.
In 2015 cei cu acest numar al destinului sunt mai ambitiosi ca oricand. Vor vrea sa reuseasca in tot, sa avanseze cat mai repede in ierarhie. Vor avea parte de multe oportunitati dar daca vor sa beneficieze de ele trebuie sa gandeasca totul in profunzime.
Anul 2015 este un an al inceputurilor si cei cu numarul destinului 1 vor avea parte de ele. Este un an activ si definitoriu din anumite puncte de vedere.

NUMARUL DESTINULUI 2
Cei nascuti cu numarul destinului 2 sunt persoane diplomate, rabdatoare, conciliante. Sunt foarte buni jucatori in echipa, le place sa fie inconjurati de prieteni dar uneori timiditatea de care dau dovada ii impiedica sa avanseze mai repede.
In 2015 cei cu numarul personal 2 au parte de cateva succese notabile datorita diplomatiei cu care sunt inzestrati. Ei stiu sa comunice, sa lucreze in echipa si despre asta e vorba in acest an.
Se bucura de un spirit de observatie iesit din comun care se dovedeste deosebit de important pentru garantarea reusitelor.
Se pot ivi anumite intarzieri in realizarea unor proiecte dar cu rabdare si ambitie le pot depasi pe toate.

NUMARUL DESTINULUI 3
Cei cu numarul destinului 3 sunt cele mai optimiste persoane. Pot comunica cu usurinta cu cei din jur si le place sa fie cei mai buni. Din punct de vedere emotional isi doresc mereu pe cineva langa ei si se simt singuri daca nu gasesc acea companie.
In 2015 cei cu numarul personal 3 sunt foarte creativi, isi pun imaginatia la lucru pentru a realiza ce isi propun. Nu va lipsi nici distractia si nici excursiile pentru ca vor avea momente de extenuare.
Este un an bun, plin de bucurii si de evenimente placute. Optimismul lor debordant le va fi de folos in multe momente.

NUMARUL DESTINULUI 4
Cei guvernati de numarul 4 sunt persoane foarte metodice si organizate. Sunt buni administratori, inteligenti si de cele mai multe ori planurile pe care le fac sunt duse la bun sfarsit. Sunt persoane singuratice care fug de ceea ce ar putea simti.
Anul 2015 este, pentru cei cu numarul personal 4, foarte ocupat. Vor avea multe proiecte de dus la bun sfarsit, multe scopuri de indeplinit. Vor munci intens pentru a-si garanta succesul si se vor implica in organizarea anumitor evenimente.
Este un an determinant pentru vitorul lor dar trebuie sa fie atenti la detalii si la anumite probleme ce ar putea aparea.

NUMARUL DESTINULUI 5
Cei cu acest numar personal sunt oameni talentati si creativi. Dar de cele mai multe ori se plafoneaza si nu iti duc la bun sfarsit planurile. Sunt oameni buni la toate si toti ii admira pentru aceste aptitudini. Sunt persoane neinfricate carora le plac aventurile mai periculoase.
Anul 2015 le aduce noi oportunitati, noi aventuri si mai ales multa, multa libertate.
Ci cu numarul destinului 5 vor calatori, vor cunoaste oameni noi, vor avea parte de multe experiente inedite. Vor aparea cateva schimbari foarte benefice in plan profesional. S-ar putea chiar sa puna bazele unei noi afaceri.

NUMARUL DESTINULUI 6
Cei cu numarul destinului 6 sunt persoane responsabile, ancorate in realitate. Sunt oameni iubitori, care respecta familia si valorile morale. Incearca mereu sa fie un sprijin pentru cei din jur, sa fie de ajutor.
In 2015 , cei nascuti cu acest numar personal vor avea mult de furca cu cei din jur. Vor incerca sa fie aproape de cei dragi, sa ii ajute, sa ii resfete si se vor lasa pe ei insisi pe planul doi.
Trebuie sa gaseasca si momente de relaxare pentru ca stresul si extenuarea nu ii vor ajuta sa duca la bun sfarsit ce si-au propus.

NUMARUL DESTINULUI 7
Persoanele cu numarul destinului 7 sunt visatoare si isi exprima cu greu sentimentele. Nu prea au curaj si de aceea nu ies niciodata in evidenta. Se gandesc mereu la cei din jur, la natura, la probleme existentiale.
In 2015 cei cu acest numar personal vor analiza fiecare moment. Va fi un an al introspectiei, al dragostei. Vor petrece mult timp singuri si vor invata mai multe despre natura firii lor. Vor avea si posibilitatea sa calatoreasca, sa cunoasca si alte perspective.

NUMARUL DESTINULUI 8
Cei marcati de numarul destinului 8 pun accent numai pe latura profesionala, financiara. Nu isi doresc decat bani, realizari, averi. Pun pe planul doi familia, prietenii. Sunt foarte ambitiosi si uneori chiar rai.
In acest an cei cu numarul personal 8 au parte numai de succese pe plan profesional. Vor castiga multi bani, vor pune bazele unor noi afaceri. Ambitia lor va fi peste masura si astfel vor avansa. Sunt increzatori in propriile forte si asta le va garanta succesul.

NUMARUL DESTINULUI 9
Persoanele cu numarul personal 9 sunt foarte calde, blande. Au inclinatii artistice datorita firii lor sensibile. Iubirea este totul pentru ei.
Anul 2015 este anul realizarilor unor dorinte mai vechi. Cei cu numarul destinului 9 vor avea parte de impliniri pe plan sentimental. Nu este un an propice pentru schimbari si pentru planuri noi, ci mai degraba pentru ducerea la bun sfarsit a unor planuri deja incepute.
Trebuie sa fie la fel de intelegatori cu cei din jur si sa faca multe fapte bune. Este un an bun pentru a incepe o noua relatie de dragoste. Sursa: primatv.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani