Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ce păţesc şoferii care au acest obiect pe parbriz

Ce păţesc şoferii care au acest obiect pe parbriz

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un obiect aparent banal, „plantat" de mulţi şoferi în parbrizul maşinii, ar putea să-i aducă celui de la volan numai necazuri.

Unii agaţă CD-uri la oglindă, ca să nu îi "vadă" aparatul radar, alţii lipesc mormane de cruciuliţe pe parbriz, ca să fugă necuratul de maşina lor şi să nu atragă accidentele, însă există şi unii care folosesc însemnele unor instituţii importante pentru a scăpa - cred ei - de poliţiştii de la Circulaţie.

Dar se pare că oamenii legii nu sunt chiar aşa de uşor de impresionat. „Acest însemn aparține Asociației Internaționale a Polițiștilor, o organizație care a fost înființată prin anul 1992 în țara noastră și care, din păcate, a devenit o struțo-cămilă în care au primit acces tot felul de oameni, din diferite medii sociale, inclusiv sponsori. Aceste insigne nu oferă calitate de poliţist cuiva și nici nu conferă vreun avantaj în trafic! Din contră, este o practică a cocalarilor care nu au nicio legătură cu poliția sau polițiștii! Din păcate astfel de insigne au ajuns la vânzare pe internet, vânzătorii oferind informații credulilor în sensul că dacă veți avea așa ceva în parbriz, nu veți mai fi opriți de polițiștii rutieri. Fals! Din contră, în special astfel de autoturisme sunt oprite în trafic și verificate temeinic. Astfel de însemne nu vă conferă nicio autoritate, chiar dacă sunteți polițiști sau sunteți doar membri ai acestei asociații. Sfatul nostru este să vă feriți să achiziționați așa ceva de pe internet și mai ales să vă lipiţi pe parbriz astfel de însemne!", au avertizat administratorii paginii de Facebook "Poliţiştii au umor".


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani