Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
BOMBĂ! Un cadru medical face dezvăluri. 63 de morți doar în prima noapte. Am fost amenințati să tăcem

BOMBĂ! Un cadru medical face dezvăluri. 63 de morți doar în prima noapte. Am fost amenințati să tăcem

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un cadru medical care nu și-a dezvăluit identitatea a dezvăluit vineri noaptea în direct la Kanal D că 63 de persoane ar fi murit acum o săptămână în club Colectiv, dar adevărul e ascuns de autorități, scrie flux24.ro

63 de morți ar fi înregistrați doar în primele ore după incendiul din club Colectiv la IML, a spus acesta.

În acest moment, 32 de morți au fost confirmați oficial. 4 au fost anunțati începând de sâmbătă. Per total ar fi vorba deja de 67 de morți.

Cadrul medical, cel mai probabil o asistentă, a fost prezentată de Kanal D în direct  dar cu fața blurată și cu sunetul distorsoniat pentru a nu i se recunoaște vocea.

Ea a fost prezentată drept doamna Doina.

Kanal D a prezentat și o înregistrare din noaptea tragediei în care un oficial a declarat imediat după dramă că a numărat deja peste 30 de morți. Era la câteva minute după incendiu.

Asistenta medicală a spus că ar fi fost de față la operațiunile de salvare și lucrează la unul din spitalele de urgență din Capitală.

Ea a spus că în noaptea respectivă 63 de morți erau deja la IML.  Această informație i-ar fi fost confirmată de un alt cadru medical de la Institutul Medico Legal.

Secretarul de stat Raed Arafat a fost contactat telefonic și  vizibil nervos a spus că nu știe nimic, dar va sesiza Procuratura.

Am fost amenintați că dacă spunem adevărul vom fi concediați, ne vor desface contractele de muncă, a spus cadrul medical în direct.

Cadrul medical l-a acuzat direct pe secretarul de stat, Raed Arafat, că s-ar afla în spatele acțiunii de mușamalizare a numărului exact de victime.

Resuscitarea celor de la maternitatea Bucur s-ar fi făcut fără respectarea regulilor, a mai declarat cadrul medical, citat de flux24.ro

sursa:nasul.tv

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani