Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vocea României. Vineri începe sezonul cinci. Ce spun cei patru juraţi despre noile dueluri

Vocea României. Vineri începe sezonul cinci. Ce spun cei patru juraţi despre noile dueluri

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Sezonul al cincilea al show-ului "Vocea României" va fi difuzat de vineri, la Pro TV, după ce antrenorii concursului, Loredana, Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă, şi-au completat echipele.

Potrivit Pro TV, în platoul "Vocea României", doar vocea a contat la audiţiile pe nevăzute. Loredana, Marius, Smiley şi Tudor şi-au ocupat locurile în scaunele de antrenori şi au ascultat, timp de mai multe zile, mai mulţi concurenţi.

„Am o echipă beton, formată din 8 fete şi 6 băieţi, toţi talentaţi şi frumoşi! Am vocile pe care le-am dorit! Voci excepţionale, voci cu sensibilitate, voci cu personalitate! De abia aştept să începem să lucrăm împreună! Team Loredana!", a spus Loredana, marţi, la finalul audiţiilor pe nevăzute.

„Următorul sezon Vocea României promite să fie un sezon plin de emoţii, fiindcă lupta pentru cele mai bune voci este mai strânsă ca până acum! Avem diversitate, voci puternice, pe care le ţii minte, concurenţi cu personalitate, cu care de abia aştept să mă cunosc mai bine şi să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului. O să ne distrăm şi o să facem un spectacol demn de cel mai bun sezon! Sunt foarte mulţumit de echipa mea şi aşteptăm toată susţinerea voastră în această toamnă, la Vocea României", a declarat Marius Moga, despre noul sezon al emisiunii "Vocea României" şi despre echipa lui.

La rândul său, Smiley a spus despre echipa sa: "The dream team! Aşa aş putea să numesc echipa mea pentru noul sezon Vocea României. Sunt oameni cu voci care se fac remarcate, cu personalităţi foarte puternice şi puşi pe treabă! Sunt entuziasmat de recolta mea şi acum începem să lucrăm propriu-zis pe piese şi momente în show. O să fie o competiţie strânsă, sunt foarte multe voci bune şi în celelalte echipe, dar sunt încrezător că fiecare dintre cei din echipa mea poate ajunge Vocea României.

„E greu să fac un bilanţ al audiţiilor pe nevăzute din noul sezon Vocea României. Pentru mine, experienţa Vocea României de anul trecut a contat foarte mult. M-am implicat foarte tare şi m-am ataşat de concurenţii mei de atunci, însă nu pot face o comparaţie, deoarece nu am apucat să-mi cunosc noua echipă. Am câteva voci foarte bune, chiar excelente. Am câteva voci interesante, care pot deveni excelente. Nu simt vreo presiune a câştigătorului care trebuie să-şi apere trofeul. Ba chiar m-am bucurat că mulţi concurenţi au venit mai uşor în echipa mea decât anul trecut, când a trebuit să lupt mult mai mult, pentru că nu mă cunoşteau şi nu ştiau ce aş putea să fac pentru ei din perspectivă pedagogică. Ca fapt divers, mi se pare că în toate echipele sunt mult mai multe voci rock decât anul trecut", a precizat Tudor Chirilă. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani