Virgil Ianţu, ţeapă de 77.280 €!

Virgil Ianţu, ţeapă de 77.280 €!

A avut încredere şi a luat o ţeapă pe care o s-o ţină minte toată viaţa! Virgil Ianţu luptă acum în instanţă să recupereze 77.280 de euro plus penalizări, bani pe care i-a plătit în rate unei firme imobiliare, pentru un apartament într-un complex rezidenţial ce urma să se construiască la Neptun. Recent, prezentatorul TV a apelat inclusiv la executorii judecătoreşti pentru a-şi primi economiile înapoi.

Povestea afacerii neprofitabile a început pentru Virgil Ianţu în luna mai 2008, când a semnat cu o societate cu profil imobiliar un antecontract de vânzare-cumpărare a unui apartament situat într-un complex rezidenţial ce urma să fie ridicat în Neptun, judeţul Constanţa.

Conform înţelegerii, prezentatorul TV a plătit în rate, pe măsură ce blocul se construia, nu mai puţin de 77.280 de euro.

În martie 2010 însă, când trebuia să primească apartamentul “la cheie”, Ianţu a constatat că a fost înşelat şi a cerut firmei pe care o plătise să remedieze o sumedenie de greşeli în construcţia casei.

50 de euro, daune pe zi de întârziere

Timp de mai bine de doi ani, lucrurile au stagnat, însă în iulie 2012, totul părea să fi intrat pe un făgaş normal, căci societatea îşi luase angajamentul, printr-un act adiţional la contractul iniţial, să pună totul în ordine şi să-i cedeze definitiv apartamentul vedetei TV.

Nici de data asta, Virgil Ianţu nu a reuşit să preia cheile casei, aşa că a apelat la executorii judecătoreşti, care au obţinut deja acordul instanţei pentru a trece la executare silită. Încă din iulie anul trecut, fiecare zi de întâziere până când Virgil Ianţu îşi va primi casa înseamnă pentru acesta 50 de euro în plus în buzunar.

Asta pentru că, potrivit contractului încheiat între el şi firma de imobiliare, suma respectivă reprezintă daunele asumate de părţi în cazul neexecutării actului juridic Sursa: libertatea.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.