Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris

Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cu frâna de mână trasă, după ce soarta l-a înghiontit și i-a transmis, în noiembrie trecut, că e cazul să slăbească ritmul, Florin Busuioc s-a întors, în a treia zi din 2019, la Știrile PRO TV.

Teatrul, colegii de dimineață și proiectul culinar trebuie să-l mai aștepte, țigările "le-a dat la spate", iar cu stresul și oboseala i-a fost interzis să se mai împrietenească. Iată ce a dezvăluit Busu despre viața de după infarct.

„O să vin la Știrile PRO TV de seară și cele de noapte, cam acesta va fi programul meu o perioadă. Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac. După ce mi-am revenit, mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie. Medicii mi-au zis să nu fac efort prea mare, să fac plimbări zilnic, dar să nu ridic, să nu car, să nu trag, etc. Nu am restricții alimentare, m-au sfătuit să mănânc mai puțin gras. Se spune că, după o cumpănă de genul ăsta, realizăm că trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă…” spune Florin Busuioc.

Cu frâna de mână trasă, zicem, pentru că acum, prezentatorul trăiește după noi reguli și muncește mult mai puțin decât înainte.

„Am vorbit cu soția mea să scriem ceva împreună. Ea scrie foarte bine, eu nu atât de bine ca ea și am zis că am scrie ceva împreună. Poate o piesă de teatru, nu știu. E un lucru pe care l-am neglijat multă vreme, poate că undeva dorința există, dar acum a răbufnit și chiar vreau să facem asta. În general, stau destul de mult cu familia, zilele acestea am mers la munte. O să vedem ce alte excursii putem face, pentru că fetele sunt la școală și nu prea putem pleca atunci când vrem noi”, precizează Busu. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani