Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Veste-şoc la PRO TV! Și-a dat DEMISIA

Veste-şoc la PRO TV! Și-a dat DEMISIA

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Veste proastă pentru fanii emisiunii „Visuri la cheie”! Actorul Dragoş Bucur şi-a dat demisia, renunţând la formatul de la Pro TV după trei sezone. Gazda show-ului şi-a motivat plecarea prin faptul că nu mai are timp să se ocupe şi de proiectele cinematografice în care este implicat.

Dragoş Bucur pleacă de la „Visuri la cheie”, spre tristeţea multor telespectatori care îndrăgeau această emisiune. El îşi doreşte să se dedice sută la sută meseriei de actor, adevărata lui pasiune.

„Dragoş s-a simţit bine la emisiune, i-a plăcut formatul şi echipă cu care a lucrat! În plus, faptul că a reuşit să ajute atâţia oameni amărati, aflaţi în situaţii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor. Cu toate acestea, acum, el intentionează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie şi teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au dezvăluit apropiaţii actorului Dragoş Bucur, potrivit stirilekanald.ro.

Plecarea lui i-a pus pe jar pe şefii de la Pro Tv, care au fost nevoiţi să se gândească rapid la un înlocuitor. Se pare că cel care îi va lua locul este bunul lui prieten şi coleg, Dan Bordeianu.

„Cel mai probabil, prezentatorul care îi va lua locul lui Dragoş Bucur va fi Dan Bordeianu. El este obişnuit cu televiziunea, a mai fost moderator şi se descurcă de minune în acest rol. Deocamdată nu a bătut palma, dar negocierile sunt avansate”, au mai declarat surse apropiate de Dragoş Bucur.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani