Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Verdict incredibil pentru Narcisa Guță! Închisoare cu executare! Câți ani va sta după gratii!

Verdict incredibil pentru Narcisa Guță! Închisoare cu executare! Câți ani va sta după gratii!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Deși Beyonce de România și-a retras plângerea pe care a depus-o împotriva Narcisei Guță, magistrații de la Judecătoria Cornetu i-au dat o sentință grea fostei iubite a lui Guță. Aceasta a fost condamnată la patru ani și două luni de închisoare, cu executare.

În plus, Narcisa trebuie să plătească daune morale în valoare de 15.000 de lei Mădălinei Dumitru, alias Beyonce de România, și 5.000 de lei mamei acesteia. Acestor sume se adaugă 2.000 de lei, pentru cheltuielile de judecată, și alți 294 de lei, reprezentând contravaloarea serviciilor medicale acordate victimei de către Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială Dan Theodorescu.

Până și pe Beyonce de România a șocat-o sentința primită de Narcisa. „Ar fi trebuit să primească cu suspendare sau muncă în folosul comunității”, a declarat ea, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. „Eu am iertat-o”, a adăugat.

În anul 2014, Mădălina Dumitru, alias Beyonce de România, a depus plângere împotriva Narcisei Guță, acuzând-o de tâlhărie și violență fizică. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a intrat, atunci, în casa manelistului, unde a atacat-o pe Beyonce. sursa:click.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani