Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Valeria, de la „Bravo, ai Stil”, a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat

Valeria, de la „Bravo, ai Stil”, a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Valeria de la „Bravo, ai Stil” a ajuns de urgență pe mâinile medicilor! Anunțul a foost făcut de fazda emisiunii, Ilinca Vandici. De altfel, lipsa Valeriei din platou ridică semne de întrebare printre concurente, iar misterul a și fost elucidat.

În Gala din această seară, prezentatoarea emisiunii cu și despre stil a anunțat că starea Valeriei de sănătate nu este cea mai bună, așa că tânăra a ajuns de urgență la o unitate spitalicească, pentru a i se acorda îndrijirile medicale nevesare.

„Am un anunț foarte important pentru voi, cei din platou, dar și pentru cei din fața micilor ecrane; Valeria a venit azi dimineață aici, pregatită de Gală, să se aranjeze, să vă prezinte o ținută și un moment, din păcate, i s-a făcut foarte rău și în acest moment Valeria este la spital.

Lipsa Valeriei din platou ridică semne de întrebare printre concurente
Sper că este bine și că va ajunge aici până la finalul Galei. Ținem legătura în permanență cu cei de la spital, pentru a ne asigura că este bine. Cineva din echipa emisiunii este alături de ea. Nu îmi rămâne decât să îi urez multă sănătate și să o așteptăm cu brațele deschise aici”, a spus Ilinca Vandici.

În Gala din această seară, prezentatoarea emisiunii a anunțat că Valeria nu se simte bine
”Bravo, ai Stil” este o emisiune românească a reality-show-ului concept My Style Rocks sau Iste Benin Stilim. Aceasta a fost difuzată prima dată în data de 22 august 2016, de Kanal D România și a devenit foarte repede una dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România din 2016 până acum.

Etichete: , , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani