Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un DJ german nu mai folosește efecte pirotehnice în concerte după tragedia din București

Un DJ german nu mai folosește efecte pirotehnice în concerte după tragedia din București

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti, unde cel putin 30 de persoane au murit si peste 140 au fost ranite intr-un incendiu, vineri seara, a sensibilizat un DJ german, care a anuntat ca nu va mai folosi efecte pirotehnice in concertele pe care le sustine.

„Dragi prieteni, sunt profund afectat de vestile tragice din Romania de ieri noaptea", scrie Markus Schulz pe Facebook.

„Cand iesi in oras seara, cel mai important lucru este sa fie intr-un mediu sigur. Uneori cea mai buna experienta cu privire la scena care ne place este ca putem sa impartasim amintirile cu prietenii a doua zi dimineata. Din nefericire, evenimentul din Bucuresti este numai un mic exemplu a ce s-a intamplat de prea multe ori pana acum si simt ca trebuie sa ne schimbam, pentru siguranta tuturor", continua muzicianul.

Acesta arata ca de acum incolo „voi interzice folosirea oricarei flacari, mica sau mare, sau materiale pirotehnice, la toate show-urile mele din cluburi. Da, slujba mea este sa distrez, insa bunastarea fanilor mei e mai presus de orice. Muzica si dragostea pentru muzica depasesc orice efect vizual".

Markus Schulz lanseaza si un apel la industria muzicala pentru a adopta aceeasi atitudine. „Colegilor mei DJ, promotorilor, proprietarilor de cluburi si membrilor industriei, va incurajez sa luati aceeasi pozitie. Trebuie sa acceptam responsabilitatea si sa onoram siguranta sustinatorilor nostri", scrie acesta.

DJ-ul incheie: „Va rog sa ne gandim la cei raniti si la cei care i-au pierdut pe cei dragi. Sa ne unim si sa facem o schimbare in bine".

In urma incendiului produs vineri seara in Clubul Colectiv din Capitala si-au pierdut viata 29 de oameni, iar alti aproximativ 200 au fost raniti. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucuresti.

Vineri seara, clubul gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war". Sursa: ziare.com


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani