Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tina Turner, obligată de soț să facă un lucru rușinos în noaptea nunții

Tina Turner, obligată de soț să facă un lucru rușinos în noaptea nunții

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Tina Turner a fost căsătorită timp 16 ani cu muzicianul de blues Ike Turner, o căsnicie presărată cu neînțelegeri și abuzuri. În autobiografia „My Love Story“, care va fi lansată pe 15 octombrie, artista dezvăluie o parte dintre aceste abuzuri, care au înspăimântat-o și i-au știrbit încrederea în instituția căsătoriei.

Conform www.dailymail.co.uk, Tina Turner nu avea mai mult de 22 de ani când s-a căsătorit. Conform relatărilor artistei, noaptea nunții nu doar că a fost departe de cum și-o imagina ea, dar a fost de-a dreptul traumatizantă. După petrecere, Ike a condus-o într-un bordel, unde a obligat-o să privească o partidă de amor.

„Experienţa a fost atât de îngrozitoare încât am eliminat-o din mintea mea şi am înlocuit-o cu un scenariu fantezist, cu ceva ce mi-aş fi dorit să se întâmple“, a mărturisit Tina Turner.

Ike Turner era un torționar, în ciuda învățăturii creștine pe care o primise în familie
Artista și-a găsit abia acum puterea de a povesti abuzurile la care o supunea soțul ei. Deși Ike Turner era fiu de preot, morala creștină îi era îndepărtată. Era dependent de droguri și îi făcea viața un calvar soției sale, abuzând-o fizic și psihic. Artista își amintește cum soțul ei o bătea și o tortura cu tot ce prindea, de la un baston sau la o cană de cafea fierbinte.

Dar, așa cum se întâmplă adesea, iubirea ne orbește. La fel de orbită a fost și Tina Turner de dragostea pe care i-o purta lui Ike, astfel încât, deși îi știa metehnele încă înainte de a se căsători, îl știa cât este de abuziv și cu ce ușurință trece de la o femeie la alta, ea a acceptat să-i fie soție. În naivitatea ei a crezut că este posibil să nu-i ofere niciun motiv s-o lovească și să-i câștige dragostea.

Viața Tinei Turner, în pericol după divorț
După un şir lung de bătăi şi umilinţe îndurate cu stoicism de-a lungul a 16 ani, Tina Turner a decis să intenteze divorț. Așa cum era de așteptat, Ike nu a reacționat foarte bine la faptul că artista a decis să-l părăsească. Conform spuselor artistei, imediat după ce a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat în propria casă, asupra casei s-a tras cu arma, iar o mașină aflată în față a fost incendiată.

O perioadă, artista a umblat cu un pistol în geantă. La divorț, Tina nu a ridicat nicio pretenție, nu a vrut nici bani, nici proprietăți. Libertatea pe care avea s-o dobândească era neprețuită: „Am trăit un mariaj groaznic care aproape m-a distrus, dar am mers mai departe“, spune vedeta.

Tina Turner avea o stimă de sine scăzută
În aceeași autobiografie, artista mărturisește că viața alături de Ike Turner a contribuit la afectarea gravă a stimei de sine. În ciuda celebrității, aceasta a avut deseori probleme cu încrederea în sine. Nu se considera o femeie frumoasă și nici nu încerca să facă eforturi pentru a deveni astfel. „Pe scenă munceam, dansam, cântam, dar nu încercam să fiu atrăgătoare. Nu am fost niciodată una dintre acele femei care trebuiau să facă dragoste cu orice preţ. Sinceră să fiu, după prima căsnicie nu am mai avut multe relaţii intime, nu contau pentru mine. Până l-am întâlnit pe Erwin“, povestește Tina Turner.

A doua oară a fost cu noroc
La aproape 10 ani după ce a divorțat de Ike, Tina s-a îndrăgostit de Erwin Bach, un bărbat cu 16 ani mai mic decât ea. După o relație de… 26 de ani, cei doi au decis să-și unească destinele.

În acest răstimp, Tina a fost la un pas de moarte de mai multe ori. Prima dată, din cauza unei afecțiuni renale. A urmat apoi un atac cerebral, a cărei consecință a fost paralizia părții drepte a corpului.

Un al treilea hop l-a reprezentat diagnosticul de cancer intestinal. Pentru că, la un moment dat, a renunțat să mai urmeze tratamentul medicamentos și a început unul homeopatic, starea ei s-a agravat. A fost nevoie de un transplant de rinichi, iar soțul său i-a salvat viața donându-i un rinichi.

Și pentru că s-a dovedit că artista a putut duce multe în viață, Dumnezeu i-a mai dat una. Fiul ei cel mare, Craig, s-a sinucis. Craig este copilul pe care artista l-a avut la 18 ani cu saxofonistul Raymond Hill. O parte din vina pentru sinuciderea tânărului, Tina i-o atribuie lui Ike Turner, tatăl său vitreg: „Cred că lui Craig i-a lipsit foarte mult o mamă. Eu eram întotdeauna pleacată în turnee. Îl învinuiesc pe Ike pentru că nu a fost capabil să aibă mai multă grijă de el, să-mi ţină locul. Am fost o mamă cât am putut de bună având în vedere circumstanţele“, a mai spus Tina Turner. Sursa: avantaje.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani