Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ştefan Bănică Jr. a face dezvăluiri despre prima lui iubită

Ştefan Bănică Jr. a face dezvăluiri despre prima lui iubită

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Marele cântăreţ a trăit fiorul dragostei în liceu cu o cunoscută vedetă! Ştefan Bănică Jr. a povestit că în adolescenţă el şi Luana Ibacka au fost ceva mai mult decât prieteni. Pe vremea aceea existau oracole şi aşa cei doi s-au apropiat. Au fost momente inedite pe care şi el şi ea şi le amintesc cu drag.

Se pare însă că dragostea l-a inspirat pe artist să-i dedice fostei prezentatoarei tv o melodie, care îi poartă numele, „Luana', şi care a apărut pe primul lui album, „Un actor, un rocknroll'.

Ulterior, cei doi nu au mai păstrat legătura. Ea s-a căsătorit cu Cabral Ibacka, de care a şi divorţat.

„Să ştii că am fost cuminte la liceu. Sunt şi acum timid. Nu aveam tupeul să intru în vorbă cu o fată. Existau oracole, voi le făceaţi fetele! Mie mi-a făcut colega mea de care eram îndrăgostit în clasa a şasea, Luana Gârciag, pe numele ei de fată. Luana e fosta soţie a lui Cabral, căreia i-am făcut şi un cântec. Maximul relaţiei a fost că ea mi-a făcut mie un oracol. Pe atunci mergeai de mână cu fata la film, cam asta era. Bineînţeles că trebuia să ai ceva în comun cu ea. La vârsta aia te intereseaza ceea ce tu nu ai, sâni, forme, dar ce faci când nu ai nimic de comunicat, când nu schimbi două cuvinte. Îţi dai seamă că nu mă interesau Pleşu şi Liiceanu. Cu calităţile din dotare se termina destul de repede! Atunci când mă plictiseam spuneam că sunt obosit şi întrebam dacă parinţii ei stiu unde se află”, i-a povestit Ştefan Bănică Andreei Esca la Europa Fm despre prima lui dragoste.

Ștefan Bănică Jr., tată pentru a treia oară
Veste mare în showbiz-ul autohton! Lavinia Pîrva este însărcinată, ea și Ștefan Bănică Jr. Urmând să devină părinși anul viitor. Artistul este cel care a făcut public anunțul și a decis să spună totul într-o zi specială: aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost: „Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”. Sursa: viva.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani