Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ȘOC la ANTENA 1! Fiul Andreei Berecleanu s-a înjunghiat! Mama lui a aflat chiar în timp ce prezenta știrile

ȘOC la ANTENA 1! Fiul Andreei Berecleanu s-a înjunghiat! Mama lui a aflat chiar în timp ce prezenta știrile

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Berecleanu a trăit momente de coșmar în urmă cu ceva timp. Îndrăgita prezentatoare a știrilor de la Antena 1 a povestit care a fost cel mai greu moment din viața ei. Chiar în timp ce prezenta știrile, a primit un mesaj în care i se spunea că fiul ei s-a rănit, conform Ciao.

În timp ce curăța un dovleac, băiatul și-a băgat cuțitul în mână și a început să sângereze. Copilul se pregătea de Halloween și își dorea o Jack’o’Lantern sculptată chiar de el.

Andreea Berecleanu a crezut ca i se prăbușește cerul în cap.


„Eram în emisie, singură, la 19:00 și era Halloween, când am primit un mesaj că Petru (n.r. fiul ei) s-a rănit încercând să decupeze un dovleac, și-a înfipt cuțitul în palmă. A fost un moment greu, nu știam ce să fac, am rămas fără aer, la propriu și fără voce.

În momentul în care am citit mesajele mi-am dat seama că este în regulă, s-a rezolvat, dar am trecut prin momente cumplite. Mi-a fost foarte greu să continui jurnalul, pentru că îmi pierdusem vocea, din cauza spaimei.

M-am asigurat că totul este bine acasă și am continuat jurnalul”, a dezvăluit Andreea Berecleanu în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Andreea Berecleanu are 43 de ani și este una dintre cele mai admirate prezentatoare din România. Are doi copii, Eva și Petru, din mariajul cu fostul prezentator Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani