Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sanda Ladoși arată fabulos la 49 de ani! Dieta cu care a slăbit 15 kilograme în două luni

Sanda Ladoși arată fabulos la 49 de ani! Dieta cu care a slăbit 15 kilograme în două luni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

De câțiva ani buni, Sanda Ladoși nu mai este o prezență populară pe micile ecrane, chiar dacă a fost și este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. La 49 de ani, cântăreața stă mai departe de scenă și mai aproape de arena circului, iar această pasiune, împreună cu o dietă ușoară și mult sport, a ajutat-o să slăbească mai bine de 15 kilograme.

Sanda Ladoși are doi copii, un băiat de 12 ani și o fată de 10 ani, însă nu este mamă cu normă întregă pentru că are un Circ de condus. Cântăreața este director adjunct al Circului de Stat 'Globus' și cel mai recent proiect în care este implicată, spectacolul de cabaret „București! Je taime!', care are în prim-plan nu mai puțin de 100 de artiști, a ținut-o departe de mâncare.

„A fost o conjunctură fericită în momentul în care m-am implicat în proiectul Circului Globus, chiar dacă stresul de acolo m-a făcut aproape să nu mai mănânc. Practic, aşa a început. După aceea, mi-a convenit că slăbesc şi am început să ţin nişte diete pe care le ştiu dintotdeauna. Și care au funcţionat!', a dezvăluit Sanda Ladoși.

„Dieta minune' a Sandei Ladoși
Fac sport, asta este dieta mea! Mănânc inclusiv slănină și cu roșii. Mănânc orice, dar nu mult, inclusiv tort, dulciuri și înghetață. În fiecare zi fac sport, lucru care mă ajută foarte mult! Am slăbit peste 15 kilograme, dar vreau să îți zic că în centimetri se vede mai mult', a declarat Sanda în urmă cu ceva timp.

Cât despre o dietă miraculoasă, Sanda Ladoși a spus cum a slăbit: „Culmea, cu carbohidraţi! Şi a funcţionat foarte bine (…) Într-o primă fază am aşteptat să slăbesc, fiind atentă la alimentaţie. Iar după 2-3 luni am dat jos aproximativ 15 kilograme şi apoi m-am apucat de sport.

Îmi lucrez foarte mult toate grupele musculare cu propria mea greutate, deci nu lucrez cu greutăţi. Am un antrenor personal care se ocupă de programul și exercițiile mele. (…) Alerg pe stadioane şi mişcarea este un mare secret al meu. Dar şi înainte să-i am pe cei doi copii foarte mult m-am întreţinut prin sport, eu am făcut vreo şapte ani de fitness', a declarat Sanda Ladoși acum ceva vreme la Antena Stars. Sursa: viva.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani