Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Previziune sumbră pentru proaspeţii însurăţei. „Anda Adam se desparte de soţ în doi ani”

Previziune sumbră pentru proaspeţii însurăţei. „Anda Adam se desparte de soţ în doi ani”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Vestea că Anda Adam s-a măritat nu l-a lăsat indiferent pe Nick Rădoi. După ce i-a oferit artistei un inel de logodnă în valoare de 30.000 de dolari, acum doi ani, chiar de ziua lui, afaceristul a făcut acum un pronostic îngrijorător referitor la durata mariajului dintre solistă şi Sorin Andrei. “Anda se desparte de soţ în doi ani!”

Dacă Victor Slav şi fotbalistul Cătălin Ţîră nu i-au urat nimic miresei Anda Adam (35 de ani), fosta lor iubită, deşi au împărţit în trecut clipe frumoase, iată că un mesaj interesant vine pentru solistă de peste mări şi ţări, tocmai din America. Milionarul Nick Rădoi, fost pretendent al Andei, are numai gânduri bune pentru aceasta. “Mă bucur pentru Anda Adam şi îi doresc o viaţă frumoasă şi casă de piatră”, i-a transmis Nick Rădoi celei cu care a avut o scurtă relaţie chiar în ianuarie 2013.

Atunci, milionarul a împlinit 51 de ani şi a invitat-o în casa lui din Los Angeles pe Anda, dar şi pe mama ei. I-a dăruit solistei un inel de logodnă cu diamante, de 30.000 de dolari, însă când s-a întors în România, Anda l-a dat uitării pe Rădoi, fără să-i înapoieze însă şi bijuteria de lux. Afaceristul şi-a asumat paguba, şi, mai în glumă, mai în serios, crede că blonda a valorificat bijuteria. “Chiar am urmărit nunta la televizor şi mă întrebam unde este inelul meu de logodnă, pe care i l-am dat Anduţei acum doi ani. Sunt foarte curios să ştiu ce a făcut cu el. Acum, după ce s-a măritat, nu cred că-l mai poartă pe al meu, deşi sunt sigur că e mai scump decât actualul”, a declarat, ironic, Nick Rădoi, pentru Click!

Deşi i-a urat casă de piatră Andei şi proaspătului ei soţ, Sorin Andrei Nicolescu, Rădoi nu le dă mirilor mai mult de doi ani împreună. Motivul? Mama Andei, adică soacra mică, este o femeie unsă cu toate alifiile, care stă, chiar şi de la distanţă, cu ochii pe fiica ei. Nu ştiu dacă băiatul ăsta va rezista lângă ea. În doi ani, Anda o să rămână fără soţ. Mama ei este o femeie periculoasă, iar Anda ascultă foarte mult de ea. Eu am cunoscut-o pe Angela, însă nu vreau să vă dau mai multe detalii, că nu este frumos, ne-a mai spus Nick Rădoi, încercând să păstreze misterul.

În ciuda acestor pronosticuri, Anda plănuieşte luna de miere, din care speră să se întoarcă însărcinată.

Rădoi a răsfăţat-o pe solistă ca pe o prinţesă

În ianuarie 2013, Anda Adam şi-a vizitat mama stabilită în America, aşa cum face an de an. Doar că atunci a fost primită regeşte de Nick Rădoi, stabilit de peste 30 de ani în California. Atât de mult a îndrăgit-o milionarul pe solistă, încât i-a făcut toate poftele. Cu o avere de 30 de milioane de dolari, afaceristul s-a preocupat ca solistei să nu-i lipsească nimic: a cazat-o la un hotel de cinci stele şi a invitat-o la petrecerea pe care a dat-o de ziua lui. La acel chef, solista a fost nedezlipită de milionar, care i-a pus pe deget şi inelul de 30.000 de dolari.

S-au cununat duminică

S-au cunoscut în urmă cu nouă luni, iar de-atunci relaţia lor a avansat rapid. Anda Adam şi afaceristul constănţean Sorin Andrei Nicolescu (29 de ani) s-au cununat duminica trecută, cu mare tam-tam. La Vila 23 Snagov au petrecut aproape 400 de persoane, iar nunta a fost atipică. Nu a avut loc dansul mirilor, nu s-a furat mireasa, iar buchetul a fost prins de un băiat. sursa:click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani