Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Povestea câştigătoarei Vocea României: la doar 13 ani, Ana Munteanu a câştigat „Moldova are talent”

Povestea câştigătoarei Vocea României: la doar 13 ani, Ana Munteanu a câştigat „Moldova are talent”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Ana Munteanu îşi doreşte să investească banii câştigaţi în cariera sa şi să-şi ajute familia.

Ana Munteanu, eleva lui Smiley, a fost desemnată de telespectatori câştigătoarea „Vocea României“. Tânăra în vârstă de 16 ani este originară din Chişinău, unde studiază muzica, însă visează să-şi clădească o carieră în Bucureşti. Ana a câştigat mai multe concursuri de profil, iar în urmă cu trei ani, a ieşit învingătoare şi în show-ul „Moldova are talent“.

Smiley a reuşit, după trei ediţii, să rupă şirul de victorii ale lui Tudor Chirilă. Eleva sa, Ana Munteanu, a câştigat „Vocea României“ datorită voturilor telespectatorilor, pe care i-a cucerit cu cele trei interpretări din finală.

Pentru ultimul act, Ana Munteanu a ales „La Boheme“, a lui Charles Aznavour, a interpretat în duet cu Marcel Pavel „The Prayer“, iar alături de Smiley a cântat single-ul „De unde vii la ora asta?“.

Cu ochii în lacrimi, Ana Munteanu a declarat: „Sunt foarte emoţionată şi sunt extrem de fericită. Nu mă aşteptam! Plâng de fericire, pentru că simt că l-am făcut mândru pe Smiley, care e un antrenor minunat. Vă mulţumesc pentru că m-aţi votat şi pentru că aţi avut încredere în mine. Sper să vă răsplătesc de acum încolo.“ Şi aşa a făcut, pentru că la scurt timp după finala „Vocea României“, Ana a lansat prima piesă din carieră, „Măşti“.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani