Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O melodie a lui Benone Sinulescu, viralizată în Emiratele Arabe Unite. Cântărețul de muzică populară îl caută pe arabul care face furori pe net cu melodia lui

O melodie a lui Benone Sinulescu, viralizată în Emiratele Arabe Unite. Cântărețul de muzică populară îl caută pe arabul care face furori pe net cu melodia lui

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

La aproape 83 de ani, după o carieră extraordinară, Benone Sinulescu se bucură de o existență liniștită și lipsită de evenimente. Viața i-a oferit totuși o surpriză. Cântărețul de muzică populară încearcă să dea de urmele unui arab care a devenit viral cântând una din melodiile sale.

Benone Sinulescu este atât de popular, încât a ajuns să facă senzație și în Emiratele Arabe Unite. Însă nu direct, ci prin intermediul unui arab care s-a filmat în timp ce cânta una din melodiile artistului nostru, “Lasă-mă să beau”. Înregistrarea a devenit virală pe internet, adunând numeroase aprecieri.

Veteranul muzicii populare a decis să dea de urma exoticului personaj care-i fredonează melodia îmbrăcat în costum arăbesc, popular mai ales în Emiratele Arabe Unite. În acest demers, Benone a lansat un apel către admiratorii săi, promițând un premiu discografic celui care-l va ajuta să afle identitatea arabului.

„Mă tot întreb cine este acest domn. (…) Poate îmi dați o mână de ajutor, poate îl găsim împreună. Sunt curios să aflu dacă mai știe și alte cântece de-ale mele”, își roagă prietenii Benone, solist emblematic al muzicii populare românești din ultimii 60 de ani, retras acum la țară, în județul Arad, împreună cu soția sa.

„Lasă-mă să beau” este piesa pe care Benone Sinulescu a lansat-o împreună cu Ionuț Voicu, alias Ion din România, în anii când acesta făcea parte din proiectul etno Ro-Mania.

De altfel, curiozitatea lui Benone cu privire la bărbatul care le-a viralizat melodia este împărtășită și de Ionuț. “Cred că e un șeic din Emirate. E o înregistrare simpatică și se pare că acesta știe versurile cântecului de-l fredonează cu atât foc. Culmea, în EAU (n.r. – Emiratele Arabe Unite) este interzisă băutura”, se amuză Ionuț. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani