Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O cântăreață din România trăieşte o dramă la doar o lună după ce s-a măritat

O cântăreață din România trăieşte o dramă la doar o lună după ce s-a măritat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Mihaela Florina Ciuruș Nagy, în vârstă de 24 de ani, interpretă de muzică populară din orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud, trece printr-o dramă după ce, la o lună de când s-a căsătorit, a aflat că suferă de leucemie.

Florina Ciuruș, pe care apropiaţii o descriu ca o fire foarte optimisă, are nevoie de sprijinul tuturor celor care pot dona sânge, fiind internată într-o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, în așteptarea diagnosticului complet.„Se știe sigur că are leucemie, însă nu știm în ce stadiu este. Așteptăm diagnosticul cu emoții, dar și cu speranță”, a spus pentru Vocea Transilvaniei o persoană din anturajul Florinei Ciuruș.

Familia Florinei și prietenii acesteia au fost luați prin surprindere de vestea că tânăra este bolnavă, dar optimismul ei îi determină pe toți să o ajute cum pot. Primul pas este o campanie de mobilizare pentru donarea de sânge. Donatorii sunt rugați să se prezinte la oricare Centru de Transfuzii din țară, indiferent de grupa sanguină, ea va fi schimbată cu cea compatibilă Florinei. Important e să se precizeze numele persoanei și institutul pentru care se donează sangele dar și eliberarea unei adeverințe care trebuie să ajungă la unul dintre membrii familiei.

Numele: Nagy Ciuruș Florina Mihaela
Institutul: Institutul Oncologic, secția Hematologie – Cluj
Persoană de contact pentru adeverință: Ciuruș Vasile (0759 142.795)

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani