Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mitoșeru și nea Marin, arestați! Acțiune de senzație a polițiștilor din Sibiu

Mitoșeru și nea Marin, arestați! Acțiune de senzație a polițiștilor din Sibiu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Aflaţi cu treabă prin Sibiu, Mihai Mitoşeru şi “stăpânul nuielei”, nea Marin, au fost protagoniştii unor incidente care i-au lăsat cu gura căscată pe toţi cei care se aflau în Piaţa Centrală a oraşului transilvan. Amândoi au fost încătuşaţi şi “săltaţi” de poliţişti!

O gâlceavă aparent banală, izbucnită în buricul Sibiului, s-a transformat rapid într-un caz în care a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor. Până să realizeze ce se întâmplă cu el, Mitoşeru s-a trezit, cu toată opoziţia muşchilor pe care îi tot etalează, cu mâinile prinse-n cătuşe şi încadrat de mai mulţi oameni ai legii care l-au dus la secţie.

Camarad de nădejde nu numai pe platourile de filmare unde, destul de des, sunt colegi, nea Marin a sărit în ajutorul “arestatului”, dar s-a ales şi el cu acelaşi tratament: brăţări strânse, regulamentar, pe mâni.

Când totul părea să se termine cu ceva amenzi, în biroul anchetatorilor şi-au făcut apariţia producătorii emisiunii-concurs „Poftiţi de vă iubiţi!”, care i-au eliberat pe cei doi şi i-au asigurat că totul a fost doar o farsă.

Cam dură, e adevărat... Din echipa VIP-urilor care pregătesc nunta unor tineri crescuţi la casa de copii mai fac parte, alături de Mitoşeru, Minodora, Bianca Rus şi Cezar Ouatu.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani