Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mitoșeru se însoară, după 15 ani de la decesul logodnicei

Mitoșeru se însoară, după 15 ani de la decesul logodnicei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Prezentatorul de la Super Bingo Metropolis (Antena 1), Mihai Mitoșeru (39 de ani), a trecut printr-o mare dramă, în 2000, când logodnica lui, Cristina Duca, a murit într-un tragic accident de mașină.

Actorul a suferit enorm, ba chiar a vrut să-și pună capăt zilelor, de durere, însă, la șase ani de la necaz, i-a tăiat calea dansatoarea Noemi Dragomir (27 de ani), care a reușit să-i intre în suflet. După multe ezitări, iată că Mihai a decis să renunțe la burlăcie, iar peste 9 zile o va lua cu acte pe frumoasa brunetă: „Am zis să terminăm anul așa cum se cuvine și am depus actele, iar pe 12 decembrie, la Primăria Sectorului 3, facem cununia civilă. Chiar domnul primar Negoiță va fi prezent și mă bucură acest lucru, apoi nașii Romică Țociu și soția lui, părinții noștri, rudele. Pe Noemi am cerut-o de soție în urmă cu nouă ani, însă acum o să fie și pe hârtie. Mama este în sfârșit fericită că băiatul e în rândul lumii, la fel și prietenii, care mă tot întrebau tu când te însori?. Nunta o să fie probabil la anul, tot atunci ne dorim și copilași”, a declarat Mitoșeru pentru Click!

Noemi și-a pregătit două rochii, una pentru primărie, alta pentru petrecere, iar cei doi căței ai lor, Mișa și Alvin, vor fi costumați de sărbătoare și vor participa și ca martori la cununia celebrilor stăpâni. Sursa. ziarero.antena3.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani