Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mircea Radu s-a redescoperit după ce a fost dat afară din tv! Ce a ajuns să facă acum

Mircea Radu s-a redescoperit după ce a fost dat afară din tv! Ce a ajuns să facă acum

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

După o colaborare scurtă cu Antena1, Mircea Radu a fost nevoit să-și caute altceva de muncă. Acum, fostul prezentator și-a descoperit pasiunea pentru gătit și a făcut din asta un proiect online.

În urmă cu două luni, emisiunea „Ie, Românie” a fost scoasă din grilă după doar şapte ediţii, dar lui Mircea Radu se pare că i-a prins bine experienţa de a călători prin ţăra, căci acum s-a lansat într-un nou proiect.

Vedeta a anunţat că are o nouă emisiune, „Poveşti cu gust”, care se difuzează online, despre aflarea unor locuri legendare, a tradițiilor dar și despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice.

După două luni în care Mircea Radu a stat pe tuşă, omul de televiziune revine cu un nou proiect. Nu a bătut palma cu niciun post, ci va realiza o emisiune online „Poveşti cu gust”, proiect ce poartă numele cărţii lansate de vedetă în oamna lui 2016.

Mircea Radu își surprinde publicul cu reţete tradiţionale de aici şi de departe şi amintiri cuprinse în texte presărate cu un strop de melancolie, un gram de umor și mult suflet. Nu lipsesc nici întâmplările inedite din trecutul lui Mircea, dezvăluite publicului pentru prima oară. Asta se pare că îşi propune şi acum omul de televiziune, să cutreiere satele pentru a face cunoscute reţete care erau gătite simplu, fără ca gospodinele să aibă curent electric şi condiţiile de acum. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani