Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Morar va deveni din nou tătic. Primele declarații ale celebrului prezentator

Mihai Morar va deveni din nou tătic. Primele declarații ale celebrului prezentator

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Este deja un bărbat împlinit, atât pe plan profesional cât și personal, iar acum mai poate adăuga un motiv de bucurie! Mihai Morar va deveni tată pentru a doua oară. Vestea a dat-o chiar îndrăgitul prezentator, la Radio ZU. Și mai frumos este faptul că a venit cu anunțul chiar de Buna Vestire!

După ce mulți oameni s-au întrebat dacă va mai veni vreodată o astfel de bucurie, iată că s-a și întâmplat.

„Astăzi, de Buna Vestire
Vă dăm primii de știre:
Vom fi părinți a treia oară.
E frățior sau surioară?!”, a scris Mihai Morar, pe Instagram.

Mihai Morar a dat marele anunț la Radio ZU, acolo unde a mai vorbit despre fericitul eveniment.
„Prima oară au fost gemene, acum e solo. (...) S-au sărbătorit 10 ani de Radio ZU, după aceea s-a produs un bonding ciudat. Totuși, avem niște copii, avem două fete mari în casă. (...) Diferența va fi destul de mare între gemene și viitorul copii. (...) Am anunțat pentru că toți începeau să-mi facă planuri. (...) După zece ani, când vei deveni din nou părinte, e cu griji. Tu știi cum îmi bate inima înainte de ecografie?​”, a spus Mihai Morar, la Radio ZU.

„Să-ți trăiască”, i-a transmis Daniel Buzdugan, foarte entuziasmat. Felicitări i-a transmis și simpatica lui colegă.

Întrebat de luna în care va veni pe lume al treilea copil, Mihai Morar a spus: „Sper să se nască atunci când vom intra în concediu. Spre sfârșit de iulie”.

Mihai Morar își mai dorea un copil
Mihai Morar i-a spus Mihaelei Moise că este o perioadă excepţională în primii ani ai copilului şi cu siguranţă va rămâne cu o mulţime de amintiri plăcute. Lui i-a plăcut foarte mult, motiv pentru care îşi mai doreşte un copil.

„Aş mai face. Îmi place perioada asta. Să vezi ce amintiri frumoase rămân din perioada asta! Stresaţi-vă mai puţin! Pe bune, mi s-a făcut dor! Mă duc cu gândul ăsta acasă! Sper să nu se doarmă acasă!”, a spus Mihai Morar.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani