Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Bendeac, la un pas să fie omorât într-un club din Timișoara: „A fost pus la pământ…”

Mihai Bendeac, la un pas să fie omorât într-un club din Timișoara: „A fost pus la pământ…”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Mihai Bendeac a fost la un pas să fie omorât în bătaie, într-un club din Timișoara. Codin Maticiuc a povestit în cel mai recent episod din emisiunea noizz.ro, pe care o moderează împreună cu Otravă, prin ce a trecut actorul, în urmă cu câțiva ani.

„Acum vreo cinci ani, când m-am cunoscut cu Bendeac și mă întreabă „Băi, Codine, dar ce îți trebuie bodyguarzi?” și îi spun că pe oriunde merg, mai ales prin afară, dar și în țară, la mare, la munte, efectiv sunt unii, care vor să îi dea o palmă, așa fără motiv, și nu au ceva visceral împotriva mea. Și îmi zice: „Hai, mă, că exagerezi, sunt fițele tale, te uiți urât”. Vă jur, sunați-l, faceți ce vreți… pleacă omul la Timișoara, nu știu cu ce treabă, și îmi zice că vrea să iasă, iar eu i-am spus dacă nu vrea să îi dau un băiat de acolo, care, practic, controlează toată viața de noapte și mi-a zis „lasă-mă cu prostiile tale, eu mă duc normal, la bar, eu nu am figurile tale” și mă jur, sunați-l că omul trăiește și vă spune. Apoi mă sună și îmi spune: „Băi, era să mă omoare la Timișoara” și începe să îmi povestească, era la bar, nu a făcut nimic și erau niște fete care au venit să vorbească cu el, credea că sunt singure, iar la scurt timp a fost pus la pământ. După ce mi-a povestit cum s-a întâmplat și ce credeți, când îmi zice cine l-a pus jos, era omul meu (n.r. râde)”, a mărturisit bloggerul.

„Bătaie la Miami”
Aflat în statul american Florida, Codin Maticiuc a mers într-un club și, la un moment dat, el a fost prins în mijlocul unei lupte ce părea pe viață și pe moarte. Celebrul blogger a filmat scenele șocante care s-au petrecut la câțiva pași distanță și a făcut totul public. În mesajul postat pe o rețea de socializare, a povestit cum unul dintre scandalagii vine spre el, după ce a fost împins de unul dintre oamenii de la securitate.

„Bătaie la Miami

Aseară am fost într-o zonă rău frământă care a prins un pic un aer comercial de doi ani. Wynwood. Și am fost în bar/clubul meu preferat de acolo, „Wood”.

Când plecam și așteptam uber, bodyguarzii au scos o gașca afara. Doi băieți și vreo patru fete.
S-au luat imediat la bătaie. Tipul în cămașa cu flori și-a împărțit pumni cu majoritatea bodyguarzilor, în timp ce prietenul lui în cămașă în carouri a venit spre mine împins de securitate.
Priviți cu atenție cum se întoarce către băieții din staff care îi imobilizau prietenul și cum îi dă celui cu șapcă perversa de pe Târgu Ocna și ăla ia direct somn. Apoi mai încearcă sa îl lovească pe altul și unul din bodyguarzi se dezbracă de nervi și se apuca de el”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui de Facebook.

„Procedeul perversa de pe târgu ocna a ajuns departe” „Dar nici fetele nu s-au lăsat, erau care încotro ca niște gaițe! Vâna de americance… ale noastre cred c-ar fi țipat ca istericele…” „Da, frate, dar aveai fondul sonor la pelicula de acțiune asigurat de Shakira, mai avea să danseze Borcea și era meniul complet” sunt trei dintre mesajele strânse de clipul postat de blogger pe Facebook. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani