Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Albu este foarte afectat de divorţul de Iulia: „Acasă mă mai aşteaptă doar mama!”

Mihai Albu este foarte afectat de divorţul de Iulia: „Acasă mă mai aşteaptă doar mama!”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Designerul Mihai Albu s-a săturat de tot acest scandal mediatic cu fosta lui soţie, Iulia, aşa că ieri a izbucnit pe Facebook şi i-a cerut imperios acesteia să înceteze cu acuzele, măcar de dragul fiicei lor, Mikaela.

Mihai se împacă greu cu statutul de bărbat divorţat: „Când eşti căsătorit, tot ce munceşti aduci acasă, pentru soţie şi pentru copil. Locuiesc doar cu mama care are 85 de ani şi e bolnavă. Am adus-o la mine, iar în apartamentul în care a stat dânsa locuiesc acum Iulia şi fiica noastră. Nu-mi este uşor să intru în casă. Aş pleca într- o vacanţă, ca să mă liniştesc, dar mama e bolnavă şi nu e momentul”, ne-a spus Mihai.

Iulia are interzis la pantofii lui

Designerul şi-ar fi dorit să rămână în relaţii amicale cu fosta soţie, însă, după ce ea l-a acuzat că i-a luat maşina înapoi, Mihai a răbufnit: „Iulia, încetează, pentru Dumnezeu! Mă gândesc că, peste ani, fetiţa mea nu ar trebui să citească neadevăruri despre tatăl ei. Alegerea Iuliei de a se afişa cu un alt bărbat înainte de pronunţarea oficială a divorţului şi mai ales expunerea copilului la doar două zile de la oficializarea divorţului cu un cetăţean străin, despre care ea a declarat că s-a purtat ca un adevărat tată cu Mikaela, sunt de neacceptat!”. În plus, i-a cerut să nu mai poarte pantofi marca Albu, dacă tot nu îi respectă numele. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani