Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Matteo a pierdut 100.000 de euro din cauza epidemiei de Coronavirus! Artistul și-a anulat toate concertele din China

Matteo a pierdut 100.000 de euro din cauza epidemiei de Coronavirus! Artistul și-a anulat toate concertele din China

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Epidemia de coronavirus a izbucnit în China, țara de suflet a lui Matteo, la finalul anului trecut. Deși avea programat un turneu, artistul a fost nevoit să anuleze totul, chiar dacă la mijloc era un onorariu de 100.000 de mii de euro!

De mai bine de doi ani, Matteo este văzut ca un adevărat idol în Asia, piesele lui fiind extrem de ascultate de chinezi. Așa că, periodic, artistul organizează turnee prin toată China, unde se întâlnește cu fanii lui. Anul acesta, turneul a coincis chiar cu perioada de carantină împotriva răspândirii epidemiei cu Covid-19, ceea ce a făcut ca Matteo să nu mai poată susține niciun concert.

Chiar dacă multe dintre recitalurile lui nu se aflau în zona cu cel mai mare risc de infectare, artistul român nu a vrut să-și riște sănătatea pentru nicio sumă din lume, cu atât mai mult cu cât acasă are o fetiță de în vârstă de o lună. Drept urmare, Matteo a început anul cu stângul, pierzând aproape 100.000 de euro, bani pe care i-ar fi câștigat de pe urma turneului, însă nu are regrete.

Chinezii îl așteaptă oricând Artistul este însă relaxat din punct de vedere profesional, cu atât mai mult cu cât comunitatea lui de fani din Asia îl așteaptă oricând, iar după ce va înceta epidemia de coronavirus, va relua. Atât de iubit este Matteo în China, încât fanii lui au învățat versurile în română ale pieselor sale, tocmai pentru a le fredona în concerte.

„Fanii asiatici pot spune că sunt fanatici, în sensul bun al cuvântului. Eu nu am învățat chineza, dar ei mă înțeleg, pentru că este o limbă foarte grea, în schimb sunt prezent pe rețelele lor de socializare. Se măresc fan cluburile pe zi ce trece. Mereu primesc fotografii cu fani care au postere și spun că abia ne așteaptă în China”, ne-a mărturisit Matteo cu puțin timp înainte să se declanșeze epidemia de Covid-19.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani