Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mărturisirea emoționantă a Andreei Bălan, la un an de când a făcut stop cardio-respirator. „Am faţă de Clara o sensibilitate”

Mărturisirea emoționantă a Andreei Bălan, la un an de când a făcut stop cardio-respirator. „Am faţă de Clara o sensibilitate”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

La începutul lunii martie 2019, Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar perioada de recuperare a fost extrem de grea. Se pare că, deși a trecut un an de atunci, artista este în continuare afectată de trauma prin care a trecut.

Andreea Bălan a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre momentele grele din urmă cu un an. Ea recunoaște că are o sensibilitate pentru fetița ei cea mica, Clara.

„Am faţă de Clara o sensibilitate. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi e ciudat să spun asta. Dar m-a făcut să văd altfel lucrurile”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Andreea Bălan a vorbit şi despre felul în care îmbină viaţa profesională cu cea personal. „Eu sunt foarte structurată pe business şi creierul meu este ca al unui bărbat şi văd foarte repede eşecul sau succesul unei afaceri. Mi-am dorit lucrul ăsta, o familie, şi am găsit un bărbat care să mă completeze în sensul ăsta”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte
Una dintre cele mai fericite zile ale vieții ei, când a devenit mamă pentru a doua oară, s-a transformat într-o adevărată cumpănă pentru Andreea Bălan. Starea de sănătate a artistei s-a agravat brusc în timpul operației de cezariană, Andreea suferind un stop cardio-respirator, care i-a pus serios viața în pericol.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani