Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Maria Constantin mi-a dat ţeapă de Revelion”

„Maria Constantin mi-a dat ţeapă de Revelion”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Una caldă, una rece pentru Maria Constantin (31 de ani)! Despărţirea de Marcel Toader (54 de ani) i-a adus contracte bune şi bani frumoşi. Dar iată că artista nu mai face faţă solicitărilor şi a intrat în bucluc. Patronul unui local din Bucureşti o acuză că i-ar fi dat ţeapă cu spectacolul de Revelion, pentru care au bătut palma. Ea nu s-a ţinut de cuvânt şi a ales să cânte în Italia, pe bani mai mulţi.

Săptămâna trecută, un centru de evenimente din Bucureşti, Regal Ballroom, îi îmbia pe bucureşteni cu un Revelion de vis. Contra unui onorariu de 390 de lei, aceştia ar avea parte de un meniu super bogat, dar şi de un program artistic pe măsură, avându-i cap de afiş pe următorii interpreţi: Mihai Napu Band, Marcel Pavel şi Maria Constantin.

Patronul localului a făcut promovare asiduă pe internet, a investit o grămadă de bani în anunţuri tipărite, însă iată că zilele trecute s-a trezit că unul dintre artiştii care urma să cânte de Revelion a ”picat”. Este vorba despre Maria Constantin. Interpreta de muzică populară a spus că nu mai poate onora invitaţia pentru că a primit o ofertă mai bună din străinătate. Eugen Culda, deţinătorul localului, este supărat pentru cele întâmplate şi îi este teamă să nu-şi strice reputaţia dobândită în ani buni de muncă.

Patronul a investit 3.000 de euro în promovare
„Am pierdut 3.000 de euro - bani investiţi în bannere, promovare pe Facebook, afişe. S-au vândut şi s-au rezervat aproximativ 300 de bilete. Ne-am înţeles dintr-o discuţie cu Maria Constantin pe o sumă de 1.500 de euro, să cânte 40 de minute. Însă, zilele trecute l-am sunat pe impresarul ei să îi spunem că programul din noaptea de Revelion se decalează cu cinci minute şi atunci am aflat că Maria are deja programat un spectacol în Italia. Dacă nu îi sunam impresarul, aflam poate în ultimul moment că Maria nu mai vine şi ne trezeam fără artist. Impresarul Mariei acum ne tot plimbă de pe o zi pe alta. Din câte am înţeles, Cosmin (n.r – impresarul) şi Maria vor să meargă să cânte în Italia pentru că între ei doi sunt alte interese, mai personale. Nu am semnat un contract cu ea, nici avans nu i-am dat, e adevărat, însă am avut încredere în aceşti oameni”, a declarat pentru Click! Eugen Culda, patronul localului de fiţe. Pentru că Maria l-a ”ţepuit”, patronul este în căutarea unui alt artist.

Contactat telefonic, impresarul Mariei Constantin îl învinuieşte pe afacerist şi-i ia apărarea solistei. „Atâta timp cât nu este contract, nu văd de unde această supărare. Între Maria şi reprezentanţii acelui local nu s-a încheiat absolut nici un contract, nu am primit nici avans aşa cum se procedează. Cât priveşte spectacolul de Revelion din Italia, deja se lucrează la acte şi aşteptăm şi un avans. Văd că fiecare are dreptul la replică în ziua de astăzi, toată lumea poate să spună orice despre toată lumea fără dovezi”, a declarat pentru Click! Cosmin Man, impresarul Mariei Constantin.

Marcel Toader nu vrea să mai audă de cântăreţe
Marcel Toader (54 de ani) nu vrea să mai audă de cântăreţe de muzică populară după experienţa neplăcută pe care a avut-o cu Maria Constantin. Afaceristul consideră că, deşi a ajutat-o pe solistă să devină cunoscută la nivel naţional şi că i-a crescut imaginea şi tariful, ea l-a înşelat şi l-a abandonat! Recent s-a zvonit că ar curta o altă cântăreaţă de muzică populară, Geanina Manea. Aceasta a devenit cunoscută după ce a avut o relaţie cu Petru Mircea, văduvul Mădălinei Manole, şi chiar s-a spus despre aceasta că seamănă perfect cu regretata artistă. Însă Marcel Toader nu vrea să mai audă de cântăreţe de muzică populară.

„Nu-mi mai trebuie să mă leg cu brâu la pantaloni după experienţa cu Maria. Prefer cureaua din piele. Cu Geanina nu am absolut nimic, ne-am salutat şi nimic mai mult. E o fată ok, dar atât”, a declarat pentru Click! Marcel Toader. Deocamdată Marcel se pregăteşte de procesul de divorţ care a fost programat pe data de 21 noiembrie, fiind preocupat să aducă probe că Maria Constantin l-a înşelat. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani