Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Marea surpriză a show-ului „Șerif de România” a fost spulberată înainte de lansare: Vladimir Drăghia e câștigătorul!

Marea surpriză a show-ului „Șerif de România” a fost spulberată înainte de lansare: Vladimir Drăghia e câștigătorul!

12 vedete au acceptat să facă armata la Antena 1. Deşi anunţat pentu această toamnă, reality-show-ul “Şerifi de România” nu a fost încă programat pentru difuzare, însă filmările s-au încheiat, iar numele câştigătorului a... răsuflat.

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca şi Denisa), Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu, Giani Kiriţă, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ştefănescu de la Alb Negru, CRBL şi Ionuţ Pitbull Atodiresei au plecat pe picior de egalitate în aventura propusă de Antena 1.

Potrivit formatului celui mai nou show al postului, timp de mai multe săptămâni, cei 12 au trăit în regim cazon şi s-au văzut nevoiţi să supravieţuiască locuri vitrege, precum unitatea militară special amenajată în care au locuit şi s-au antrenat, Delta Dunării, la munte, la mare, în cetăţi sau păduri de nepătruns, zone dintre cele mai sălbatice.
10.000 de euro pentru cel mai tare

Şi nu degeaba. Cu fiecare probă câştigată, concurenţii au fost mai aproape de premiul de 10.000 de euro. Iar cel mai rezistent şi eficient dintre ei a fost, se pare, Vladimir Drăghia, aşa cum s-a demonstrat la încheierea filmărilor. Potrivit surselor din echipa de producţie a show-ului, fostul înotător devenit actor ar fi câştigat marea competiţie şi, implicit, marele premiu.

Evident, o confirmare oficială nu avea cum să vină, dat fiind că show-ul, al cărui câştigător ar fi trebuit păstrat secret până în finală, nici nu a fost programat pentru difuzare. În aceste condiţii, dacă, într-o manieră ideală, bugetul ar permite-o, ar fi suficient timp pentru refacerea ultimelor episoade şi schimbarea deznodământului, pentru menţinerea surprizei.

Drăghia a plecat pregătit în armata de la Antena 1, după participările lui la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi “Ferma vedetelor”, ambele difuzate de PRO TV.

Acolo a experimentat condiţii cu adevărat vitrege, care l-au călit numai bine pentru noua provocare. În plus, fost sportiv de performanţă, acesta şi-a întrecut în rezistenţă mulţi dintre colegi, pornind cu un mare avantaj în cursă. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani