Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Marea finală a sezonului 2 Exatlon! Cine a câștigat premiul de 100.000 de euro

Marea finală a sezonului 2 Exatlon! Cine a câștigat premiul de 100.000 de euro

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Marea finală s-a jucat, duminică, 16 decembrie 2018, între Beatrice Olaru și Alin Andronic, care nu a fost la fel de norocoși ca participanții primului sezon Exatlon. Dacă în prima ediție a emisiunii câștigătorul a fost ales de publicul de acasă, prin vot, de data aceasta cei doi concureți au fost nevoiți să se confrunte pe traseu pentru marele premiu, pentru a demonstra că merită titlul de câștigător al Exatlonului.

Deși cei doi concurenți care au ajuns în marea finală, Alin Andronic și Beatrice Olaru, au muncit mult pentru a ajunge în acest stadiu avansat al competiției, finala s-a anunțat a fi una dintre cele mai grele provocări pentru aceștia! Pentru ca emoțiile să se mai diminueze, Alin și Beatrice au primit o surpriză din partea foștilor concurenți ai show-ului, care au venit să-i susțină. Cei doi finaliști și-au ales fiecare două trasee preferate, unde au avut loc duelurile. Aceștia au trebuit să termine traseele meciurilor contra cronometru. Cea care a câștigat marea finală Exatlon este Beatrice Olaru, după ce Alin Andronic a abandonat jocul în mod neașteptat, înaintea ultimei probe.

„Tot efortul şi munca mea aici au fost răsplătite. E un sentiment frumos dar ciudat. E foarte ciudat să fim doar noi doi. Vila era goală! Sunt aici din prima zi şi plec ultima. Am trăit experienţa asta, au fost multe încercări, multe momente grele! Beatrice cea care a intrat în competiţie e diferită de cea care pleacă. S-a transformat! Nu m-am dat bătută niciodată. Am luptat cu ce am avut mai bun în mine”, spunea Betty, atunci când a aflat că a intrat în marea finală, potrivit click.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani