Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lovitură devastatoare pentru Marcel Toader. Afaceristul nu se aștepta la asta!

Lovitură devastatoare pentru Marcel Toader. Afaceristul nu se aștepta la asta!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Lovitură extrem de dură pentru Marcel Toader. Afaceristul a primit o nouă somație din partea judecătorilor. El trebuie să predea cheia apartamentului, dar și a celor două autoturisme, în caz contrar, pe 1 martie se va trece la evacuarea forțată.

În luna octombrie a anului trecut, Marcel Toader a fost înstiințat că are la dispoziție 30 de zile să elibereze apartamentul din Constanța. Fostul soț al Gabrielei Cristea nu pare că s-a grăbit să-și strângă lucrurile, iar de frica plângerii penale pe care asociatia de proprietari vrea s-o facă, lichidatorul judiciar îl șomează acum pe Marcel Toader să părăsească imobilul. Lichidatorul i-a oferit în somație un termen de 10 zile să predea cheile apartamentului, dar și a două autoturisme.

„Marcel nu are bunuri personale, apartamentul în care noi am locuit este luat pe una dintre firmele lui. Maşinile sunt toate pe firme”, spunea Gabriela Cristea.

„Dacă munca mea e atât de minimă, încât să creadă lumea că eu m-am folosit de banii ei, me aculpa, da, m-am folosit de banii ei, care e problema”, declara Marcel Toader, conform Cancan.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani