Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Inna investește în România. Plănuiește să-și ia o casă la Sinaia

Inna investește în România. Plănuiește să-și ia o casă la Sinaia

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Financiar și-ar permite să locuiască în orice al loc al lumii dorește, însă se simte extrem de legată de locurile natale. Inna își dorește ca în noul an să achiziționeze o casă la munte, mai precis la Sinaia.

Deși nu stă prea mult timp în România, având tot felul de concerte și proiecte în afara țării, atunci când vrea să se relaxeze, alege tot plaiurile natale. Dovadă că, pentru noul an, Inna își dorește să facă o nouă investiție imobiliară și anume să-și cumpere o casă de vacanță la munte. „Îmi doresc o casă la Sinaia. O cășuță frumoasă la munte. Nu vilă cu piscină și cu palmieri că nu se pretează locului”, ne-a povestit Inna despre cadoul pe care dorește să-l primească de la Moș Crăciun, cadou pe care și-l va cumpăra singură, mai ales că de ani buni ea este trimisul Moșului și pentru colegii și prietenii ei.

„N-am pregătit cadourile de Crăciun. Știi de ce? Pentru că eu le dau cadourile de Crăciun după Crăciun. Tot aștept ca fiecare să-mi șoptească la ureche sau să aud ce-și dorește. Mie nu îmi place să cumpăr de Crăciun cadouri doar ca să le cumpăr. Eu nu merg niciodată la mall să umplu portbagajul cu lucruri de care ei/ele nu au nevoie. Mie îmi place să ascult foarte bine, să-mi dau seama ce și-ar dori și pe parcursul anului, după Crăciun, își primesc și cadourile”, a mai completat artista.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani