Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Înjurături, jigniri și cuvinte grele în prime-time la o emisiune difuzată la Pro TV

Înjurături, jigniri și cuvinte grele în prime-time la o emisiune difuzată la Pro TV

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Pro TV difuzează show-ul "Ferma", care este, practic, un test de rezistenţă fizică şi psihică. Unii dintre concurenţi deja au clacat şi s-au lansat în atacuri suburbane.

Claudia Pavel şi Brigitte Năstase au ajuns inamice la Ferma 2019. Apropierea dintre Claudia Pavel Cream şi un concurent a determinat-o ăe fosta soţie a lui Ilie Năstase s-o bârfească pe cântăreaţă. Aflată în hambarul alăturat, Claudia a auzit şi a şi-a pierdut cumpătul. A urmat un recital de cuvinte grele, conform click.ro. Emisiunea "Ferma" este prezentată la Pro TV de Mihaela Rădulescu.

"Săraca de tine Brigitte! Trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Mânca-ţi-aş gura ta, eşti mitomană! Nu am putut să văd asemenea femeie bolnavă. Mi-e milă de tine, fată! Zici că nu eşti mâncătoare de c...t! Vai de capul tău", a fost replica acidă a Claudiei. Solista nu s-a oprit aici cu descrierea pe care i-a făcut-o Brigittei. A ieşit afară şi le-a povestit şi celorlalţi ce s-a întâmplat. "Ce credeţi? Brigitte mă bârfea la Ioana. Femeia este o golancă perversă. Nu ai cum să te pui cu ea. E şi bipolară, schizofrenică, paranoică", s-a destăinuit Claudia, plină de nervi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani