Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În Las Fierbinți este un bețiv veritabil. Cât de des bea Celentano în realitate

În Las Fierbinți este un bețiv veritabil. Cât de des bea Celentano în realitate

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

În Las Fierbinți, este un bețiv veritabil, dar oare cum stau lucrurile în realitate? Actorul Adrian Văncică a dezvăluit răspunsul la această întrebare și a vorbit despre cel mai frecvent lucru care i se întâmplă, în urma apariției sale din serialul de comedie de la PRO TV.

Ce i se întâmplă lui Adrian Văncică de când a devenit Celentano din Las Fierbinți
În vârstă de 42 de ani, Adrian Văncică a devenit cunoscut publicului prin prisma rolului său celebru din Las Fierbinți. Aventura a început, în urmă cu aproximativ zece ani, moment în care a devenit Celentano, un bețiv veritabil în serialul de comedie de la PRO TV.

Actorul a vorbit despre reacția pe care personajul său a declanșat-o asupra telespectatorilor, dezvăluind întrebarea frecventă de care a avut parte după ce a apărut în serialul de comedie.

„Toata lumea vrea să mă cinstească și să bea cu mine. Toți vor să bem ceva împreună, pentru că joc rolul bețivului. Nu dau curs niciodată invitațiilor” a dezvăluit acesta.

Cât de des bea, de fapt, Celentano în realitate
În realitate, Adrian Văncică este total diferit de personajul pe care îl joacă în serialul de la PRO TV. Acesta a mărturisit că nu are patima alcoolului, ca în cazul celebrului său rol. De fapt, sunt chiar rare ocaziile în care el pune gura pe alcool.

„Eu în viața de zi cu zi beau doar de Paște și de Crăciun, dar atât. Dacă eu pot să am grijă cât mai mult de Celentano, ca personaj, va veni cu siguranță și ziua când Celentano să aibă grijă de mine!” a povestit actorul Adrian Văncică, conform ciao.ro.

Până să devină Celentano în Las Fierbinți, actorul a avut o perioadă în care a trăit în Coreea de Sud. Astfel, acesta a muncit vreme lungă în afara țării, unde și-a câștigat existența.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani