Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Funeralii de lux pentru Ionela Prodan. Cât a costat-o pe Anamaria înmormântarea mamei

Funeralii de lux pentru Ionela Prodan. Cât a costat-o pe Anamaria înmormântarea mamei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Suferinţă fără margini pentru Anamaria Prodan, care îşi plânge neîncetat mama de luni seara. Impresara îşi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult este afectată.

Joi la ora 12.00, Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregătit o retragere din această lume absolut spectaculoasă pentru care a scos din buzunar o sumă frumuşică, cu multe zerouri la final.

Înmormântarea Ionelei Prodan a fost organizată în cel mai mic detaliu de fiica ei, Anamaria Prodan, care a vrut ca mama ei să părăstească această lume ca o regină. Impresara a luat legătura cu mai mulţi interpreţi, care vor cânte doine de rămas bun. Momentele artistice vor spori şi mai mult starea de emoţie a familiei şi a celor care au cunoscut-o. În biserică, a cântat mama Elenei Ghoerghe, Mărioara Man Gheorghe, iar la mormânt o altă artistă celebră care va interpreta piese sensibile de despărţire.

Suferinţă fără margini pentru Anamaria Prodan, care îşi plânge neîncetat mama de luni seara. Impresara îşi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult este afectată. Joi la ora 12.00, Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregătit o retragere din această lume absolut spectaculoasă pentru care a scos din buzunar o sumă frumuşică, cu multe zerouri la final.

„Drumul va fi presărat cu flori multe, cu muzică. Elisabeta Tihuţă va cânta muzică religioasă, va cânta un cântec care va sfâşia inimile tuturor, de despărţire. E un moment greu. Slujba va fi oficiată de 8 preoţi. Va cânta şi corul Patriarhiei”, a spus Elena Merişoreanu.

Anamaria Prodan i-a fost alături mamei până când ea şi-a dat ultima suflare. De luni seara, impresara nu mai are somn, şi pune la punct tot ce este necesar în astfel de momente. Ea a achitat firma de pompe funebre care s-a ocupat să depună trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan în sicriul alb şi să-l transporte de la spital la IML şi apoi la capelă cu aproximativ 7.000 de lei (1500 euro) şi meniul pentru cele aproximativ 170-200 de persoane care vor fi invitate la un restaurnat de lux din zona Ghencea cu 15.000 de euro (75 de euro/personă). La aperitiv, printre altele, invitaţii vor avea sushi şi alte delicatese culinare.

Amenajarea locului de veci din cimitirul Bellu, realizat în totalitate de marmură neagră a costat 20.000 de euro. Solista va fi înmormântată lângă primul ei soţ, Traian Tănase. Coliva, colacii, prescura şi cele 24 pachetele ce vor fi împărţite sunt oferite gratuit de patroana unui cofetării cunoscute.

Ministerul Culturii şi cei din familie au înaintat Administraţiei Prezidenţiale o propunere de decorare post mortem a Ionelei Prodan cu Ordinul „Meritul Cultural”. Doar ca artistă a fost decorată în timpul vieţii cu meritul cultural în grad de comandor de către preşedintele Ion Iliescu. Şi a primit Crucea Naţională Serviciul Credincios clasa a 3-a pentru servicii excepţionale aduse ţării. Aşadar, preşedinţia a anunţat că nu mai poate acorda aceeaşi distincţie.

Legea privind gratuitatea transportului feroviar intern gratuit pentru studenţi, indiferent de vârstă, promulgată de Klaus Iohannis


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani